Αρχική Αθλητικά Στον 4ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ο Σταύρος Κοντονής

Στον 4ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ο Σταύρος Κοντονής

Athens_Half_MARATHON_2015_kontonis(1)Στην εκκίνηση του 4ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας βρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Ο Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να δει χιλιάδες πολίτες να παίρνουν θέση στην εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου και των άλλων αποστάσεων, γεγονός φυσικά που του προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση.

“Ενδιαφερόμαστε για δράσεις σαν τη σημερινή. Θέλω να είμαι κόντά στον αθλητισμό, ήμουν τον χειμώνα και στους αγώνες κλειστού και θα προσπαθήσω να είμαι και σε αυτούς, που θα ακολουθήσουν. Υποστηρίζω τις δράσεις του μαζικού αθλητισμού.Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι φέτος οι συμμετοχές είναι περίπου διπλάσιες σε σχέση με πέρυσι. Βρισκόμαστε σε μία περίοδο οικονομικής δυσπραγίας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών. Ωστόσο πρόθεση μας είναι να στηρίξουμε διοργανώσεις σαν την σημερινή και γενικότερα να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει ο ΣΕΓΑΣ”, είπε ο Υφυπουργός και σχολίασε σχετικά με τα οικονομικά: “Από τον Μάρτιο έχω υπογράψει τα σχετικά έγγραφα για την εκταμίευση χρημάτων στις ομοσπονδίες. Σχετικά με το αν αυξηθούν τα χρήματα της επιχορήγησης του 2015, θα το ξέρουμε τον Σεπτέμβριο”.

Φωτογραφία: Βασίλης Κουτρουμάνος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.