Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Έλενα Κουντουρά στην Ηλεία στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα...

Η Έλενα Κουντουρά στην Ηλεία στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας

Kountoura_olympia_6Η αν. Υπουργός Οικονομίας Υποδομών  Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαΐου την Ηλεία ως προσκεκλημένη του επιμελητήριου της περιοχής το οποίο διοργάνωσε φόρουμ στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης την Έλενα Κουντουρά βράβευσαν ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατάκολου Λεωνίδας Βαρουξής και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας Νίκος Ζαρόκωστας για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του τουρισμού στον νομό Ηλείας.
Η Έλενα Κουντουρά μιλώντας στο φόρουμ με θέμα την  κρουαζιέρα, τόνισε   μεταξύ άλλων ότι  ο Θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την Ελλάδα, είναι πρωταγωνιστής  του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες του υπ. Τουρισμού. Εν συνεχεία, η αν. Υπουργός επισκέφθηκε την ανθοκομική έκθεση Αμαλιάδας και συνομίλησε με πολίτες.       
Την Κυριακή η αν. Υπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον  αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο, τον αντιδήμαρχο αρμόδιο για την ανάπτυξη και τον τουρισμό του Δήμου Πύργου  Διονύση Μπέλτσο, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου Νίκο Κατσαρό, τον βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βαξεβανάκη και  τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο νομό  Γιάννη Κωνσταντόπουλο.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.