Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εκδήλωση για την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη στη Βιέννη

Εκδήλωση για την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη στη Βιέννη

East Macedonia - Thrace 2015Σε ένα ταξίδι μέσα απο εικόνες, μύθους και γεύσεις, στην ανατολική Μακεδονία- Θράκη, συμμετείχαν αυστριακοί δημοσιογράφοι, διευθυντικά στελέχη των κυριότερων tour operator της Αυστρίας και τουριστικοί πράκτορες, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 29 Απριλίου στους χώρους γνωστού κεντρικού ξενοδοχείου της Βιέννης.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας και την αεροπορική εταιρεία Austrian my Holiday (Austrian Airlines), η οποία συνδέει την Αυστρία με 21 ελληνικούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων και το αεροδρόμιο της Καβάλας.

Η αεροπορική σύνδεση με την Καβάλα, εξυπηρετεί περισσότερο το νησί της Θάσου, η οποία είναι ενταγμένη σε προγράμματα πολλών αυστριακών διοργανωτών ταξιδίων. Η Θάσος προστέθηκε το 2015 στο πρόγραμμα και του νεο – εισερχόμενου, όσον αφορά στην Ελλάδα, tour operator, ΕΤΙ και παρουσιάστηκε σε εκδήλωση του εν λόγω διοργανωτή και του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας, την Τρίτη 28 Απριλίου.

Ένας από τους σημαντικούς στόχους των δράσεων του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας είναι η εδραίωση των ήδη γνωστών προορισμών, αλλά και η γνωριμία του αυστριακού κοινού και των επαγγελματιών του χώρου με περιοχές, νησιά και προορισμούς στη χώρα μας που παραμένουν εντελώς άγνωστοι.
Η ανάδειξη αυτών των προορισμών, οι οποίοι είναι προσβάσιμοι μέσω διεθνών αεροδρομίων, παρουσίαζει μια θετική δυναμική, καθώς προσφέρει εναλλακτικές προτάσεις στους διοργανωτές ταξιδίων και βοηθά στην καλύτερη πληρότητα των αεροπορικών εταιρειών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε εκτενής παρουσίαση για τα μνημεία και τα αξιοθέατα της Καβάλας, της Θάσου και εν συνεχεία της Δράμας (αναφορές στην καπνοκαλλιέργεια, τα αρχιτεκτονικά μνημεία του Αυστριακού Konrad de Vilas), της Ξάνθης, της Κομοτηνής, των «δρόμων του κρασιού», των μοναδικών βιοτόπων Νέστου και Έβρου, καταλήγοντας στην Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα και τη Σαμοθράκη.

Συνέχεια της εκδήλωσης αποτελεί η προγραμματισμένη για τον Ιούνιο διοργάνωση ταξιδίου δημοσιογράφων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.