Αρχική Βραβεία Για 5η συνεχή χρονιά το Sofitel Athens Airport βραβεύεται από το TripAdvisor

Για 5η συνεχή χρονιά το Sofitel Athens Airport βραβεύεται από το TripAdvisor

CoE_2015_HoF_UKΤο TripAdvisor, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα διεθνώς για αξιόπιστες συμβουλές και αξιολογήσεις ταξιδιωτών, απένειμε στο Sofitel Athens Airport το Certificate of Excellence «Hall of Fame», το οποίο απονέμεται μόνο σε εγκαταστάσεις που επιτυγχάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές ταξιδιωτών στο TripAdvisor για πέντε συναπτά έτη. Στους νικητές περιλαμβάνονται καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα διεθνώς που εξασφαλίζουν διαρκώς μια ανώτερη εμπειρία για τους πελάτες τους.
«Η απονομή του Certificate of Excellence του TripAdvisor επί πέντε συναπτά έτη σε συνδυασμό με τη διάκριση Hall of Fame είναι μια πηγή υπερηφάνειας για ολόκληρη την ομάδα του Sofitel Athens Airport και ως εκ τούτου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους του πελάτες και επισκέπτες μας που αφιέρωσαν χρόνο προκειμένου να συμπληρώσουν μια κριτική στο TripAdvisor», δηλώνει ο Cyril Manguso, Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επισφράγιση της αξιολόγησης αυτής από τη βούλα των ίδιων των πελατών μας. Έχοντας διασφαλίσει το Certificate of Excellence του TripAdvisor βασισμένοι στις αξιολογήσεις των πελατών μας, η διάκριση παίρνει τη βαρύτητα μιας αξιόλογης ψήφου εμπιστοσύνης προς την επιχείρησή μας καθώς και προς την αφοσίωσή μας στην Αριστεία.»

Να σημειωθεί πως το TripAdvisor ανακοίνωσε την απονομή της διάκρισης Hall of Fame μόνο στις επιχειρήσεις που βραβεύονται με το Certificate of Excellence επί πέντε συνεχή έτη. Για την επιλογή των νικητών του Certificate of Excellence, το TripAdvisor χρησιμοποιεί ένα ιδιόκτητο αλγόριθμο που προσδιορίζει την ποιότητα, την ποσότητα και την επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται από τους ταξιδιώτες στο TripAdvisor για μια περίοδο 12 μηνών, όπως επίσης και την κατάταξη των επιχειρήσεων στο Δείκτη Δημοτικότητας στην ιστοσελίδα της εταιρίας. Για να επιλεχθεί μια επιχείρηση θα πρέπει να συγκεντρώνει βαθμολογία τουλάχιστον 4 στα 5, να διαθέτει έναν ελάχιστο αριθμό αξιολογήσεων και να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.