Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Άθληση για όλους στο «Navarino Challenge»! Άνοιξαν οι εγγραφές!

Άθληση για όλους στο «Navarino Challenge»! Άνοιξαν οι εγγραφές!

Ultramarathon athlete Dean Karnazes runs during the Navarino Challenge Run at  on October 19, 2013 in Messini, Greece.  (Photo by Vladimir Rys)
Ultramarathon athlete Dean Karnazes runs during the Navarino Challenge Run at on October 19, 2013 in Messini, Greece. (Photo by Vladimir Rys)

Το πολυβραβευμένο γεγονός αθλητικού τουρισμού «Navarino Challenge» εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια και σας υποδέχεται στις 11-13 Σεπτεμβρίου 2015 στη Μεσσηνία και στην Costa Navarino!

NC_2_Babis Giritziotis NC_3_Babis GiritziotisΟι φίλοι του αθλητισμού, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα απολαύσουν ένα τριήμερο γεμάτο από μοναδικές δραστηριότητες όπως Τρέξιμο, Κολύμβηση, Family Challenge, Ποδήλατο, Tae Kwon Do, Αναρρίχηση, Pilates και Tae Bo!

Σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού θα δώσουν και φέτος το παρών τιμώντας με την παρουσία τους τη διοργάνωση, βοηθώντας παράλληλα στην καλύτερη εκμάθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων. Συγκεκριμένα, ο Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Dean Karnazes και πρεσβευτής του «Navarino Challenge» επιστρέφει για τρίτη χρονιά στη χώρα μας. Στο πλευρό του, θα βρίσκονται ο Ολυμπιονίκης και Δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση, Σπύρος Γιαννιώτης, ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης του ταεκβοντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η κορυφαία γυμνάστρια pilates Μάντη Περσάκη με την ομάδα της και ο έτερος Αλέξανδρος Νικολαΐδης, πρωταθλητής του kick boxing.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες στο «Navarino Challenge» θα έχουν την δυνατότητα να κολυμπήσουν μια ξεχωριστή κολυμβητική διαδρομή του 1 μιλίου (1,6 χλμ.), που έχει σχεδιάσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της κολύμβησης Νίκος Γέμελος, στην παραλία της Γιάλοβας. Αντίστοιχα, οι μικροί φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν την απόσταση του μισού μιλίου (0,8 χλμ.).

Οι φετινές διαδρομές του Ημιμαραθωνίου (21,1χλμ.), των 10χλμ., των 5χλμ. (τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα) και του 1χλμ. για τα παιδιά, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου. Η αφετηρία και ο τερματισμός των διαδρομών θα είναι κοινός (στο Navarino Dunes της Costa Navarino) με τους δρομείς να κατευθύνονται παραλιακά προς την Πύλο, σε αρκετά σημεία χωμάτινης διαδρομής και τους αθλητές όλων των αποστάσεων να απολαμβάνουν τις μαγικές εικόνες της Βοϊδοκοιλιάς, που έχει ανακηρυχτεί σε μία από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο, πριν επιστρέψουν πάλι πίσω.
Στο ακόλουθο link μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις φετινές διαδρομές: http://navarinochallenge.com/event_routes_2015.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.