Αρχική Αεροπορικά Νέα H Airbus παρουσιάζει το ACJ319 στο ABACE show

H Airbus παρουσιάζει το ACJ319 στο ABACE show

Οδηγεί την τάση της αγοράς προς μεγαλύτερη καμπίνα επιβατών

Boutsen 2 Η Airbus εκθέτει το ACJ319, που λειτουργεί με Comlux για VVIP charter πτήσεις, στο  ΑBACE show, αναδεικνύοντας την τάση προς μεγαλύτερες καμπίνες για την αγορά των business jet .

Η ACJ319 διαθέτη οθόνη συνεδρίου, τραπεζαρία/ σαλόνι στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους, καθώς και δύο ξεχωριστά δωμάτια στο πίσω μέρος. Είναι πιστοποιημένο για να μεταφέρει 19 επιβάτες- περισσότερο από ό, τι τα παραδοσιακά business jets – επιτρέποντας την εξυπηρέτηση ένα ευρύτερου φάσματος των αναγκών κάθε επιχειρηματία.

Airbus-ACJ319-2“Η τάση της βιομηχανίας είναι προς μεγαλύτερες καμπίνες για την αγορά του business jet, κάτι για το οποίο είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε, καθώς  έχουμε τις πιο ευρείας και ψηλές καμπίνες από κάθε άλλο business jet» εξηγεί ο John Leahy, ο Airbus Chief Operating Officer, Customers.”Έτσι, αν μια εταιρεία θέλει να φέρει τους  πελάτες της για μια ειδική εκδήλωση, ή να μεταφέρει τους εργαζόμενους από διαφορετικά δίκτυα/σημεία, ή να μεταφέρει μια διεπιστημονική ομάδα, η Airbus corporate jets είναι μια ιδανική λύση», προσθέτει.

Η Airbus ξεκίνησε παραδόσεις του ACJ320 Family σε όλο τον κόσμο πριν από σχεδόν 15 χρόνια, και έκανε τις πρώτες πωλήσεις του αεροσκάφους το 2005 στην Κίνα πριν από δέκα χρόνια. Σήμερα, περίπου 20 Airbus corporate jets πετούν στην ηπειρωτική Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και το Μακάο, δίνοντας τους την ισχυρότερη παρουσία στη χώρα από κάθε άλλο αεροσκάφος της αγοράς.

Τα corporate jets της Airbus, προέρχονται από την πιο σύγχρονη οικογένεια επιβατικού αεροσκάφους στον κόσμο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρέχουν οφέλη, σε σχέση με τα πιο παλιά μοντέλα. Αυτό περιλαμβάνει fly-by-wire που παρέχουν ενισχυμένη εργονομία, πρακτική προστασία, καθώς και τοποθέτηση  του κλασικού πιλοτήριου που έχουν όλα τα αεροσκάφη Airbus που παράγονται σήμερα. Εκτός αυτού, κάνουν μεγαλύτερη εξοικονόμηση βαριών υλικών, το κόστος εξοικονόμησης κεντρικής συντήρησης, και ενεργειακά αποδοτικές αεροδυναμική και πρόωσης.

Αυτή η «κληρονομιά» του αεροσκάφους σημαίνει ότι τα corporate jets της Airbus παραδίδουν την ενσωματωμένη αξιοπιστία που απαιτούν οι αεροπορικές εταιρείες που πετούν σε όλο το δίκτυο, καθώς δίνοντας στους πελάτες τους πρόσβαση σε ένα δίκτυο υποστήριξης τεχνικών συμβουλών, ανταλλακτικά και την κατάρτιση που εκτείνεται σε περισσότερους από 500 πελάτες και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο – καθώς και υπηρεσίες αφιερωμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Airbus Κατηγορία 3Β αυτόματη προσγείωση που επιτρέπει τις πτήσεις σε συνθήκες ομίχλης, εγγενώς μοντέρνο σχεδιασμό που κρατά την αξία καλύτερα από ό, τι σε παλαιότερα σχέδια, καθώς και απαράμιλλη πελατειακή βάση, που περιλαμβάνει περισσότερους από 11.000 αεροσκαφών τύπου Α320 Family.

Περισσότερα από 170 corporate jets έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα, και θα πετάξουν σε κάθε ήπειρο, συμπεριλαμβανομένων Ανταρκτική, τονίζοντας την ευελιξία τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.