Αρχική Αεροπορικά Νέα Air Seychelles και Air France υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας

Air Seychelles και Air France υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας

Air-Seychelles-Airbus-A330-200Air_France_A3801_1-big H Air Seychelles και η Air France υπέγραψαν πρόσφατα Μνημόνιο Συμφωνίας (MoU), εγκαινιάζοντας την απαρχή μιας νέας εποχής για την εμπορική συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.

Η συμφωνία υπεγράφη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στο Aix en Provence στη Γαλλία μεταξύ του Joël Morgan, Υπουργού Εξωτερικών και Μεταφορών και Πρόεδρου της Air Seychelles και  του Frédéric Gagey, Πρόεδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Air France.

Το Μνημόνιο θέτει τα θεμέλια για μια εμπορική συμφωνία που θα προσφέρει μια σειρά από οφέλη τόσο για τις αεροπορικές εταιρείες όσο και τους πελάτες τους, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων  κοινού κωδικού μεταξύ της Air France και της Air Seychelles στα αντίστοιχα δίκτυα, εξαγορά και  οφέλη αναγνώρισης αεροπορικών  μιλίων για τους τακτικούς επιβάτες, τεχνική συνεργασία καθώς και συνέργιες στην μεταφορά  φορτίων, οι οποίες υπόκεινται σε ρυθμιστικές εγκρίσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.