Αρχική Αθλητικά Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς έρχεται το «Santorini Experience»!

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς έρχεται το «Santorini Experience»!

SE_photo_2Νιώσε την ενέργεια σου να εκρήγνυται στο «Santorini Experience»! Το απόλυτο αθλητικό γεγονός που έρχεται στις 01-03 Μαΐου 2015, στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης!

Το Σάββατο 02 Μαΐου η εμπειρία για τους συμμετέχοντες ξεκινάει με την ονειρική κολυμβητική διαδρομή του 1.5 μιλίου (2.4 χλμ). Η εκκίνηση θα δοθεί μέσα στο νερό στο λιμανάκι του ηφαιστείου, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην προβλήτα του παλιού λιμανιού των Φηρών σε ειδικά διαμορφωμένη αψίδα τερματισμού. Οι αθλητές θα μεταφερθούν με καραβάκι στο χώρο εκκίνησης και θα πρέπει να βρίσκονται στο παλιό λιμάνι τουλάχιστον 1 ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης. Για την πρόσβασή τους στο παλιό λιμάνι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τελεφερίκ που συνδέει τα Φηρά με το παλιό λιμάνι.

Την Κυριακή 03 Μαΐου η δράση μεταφέρεται στην Οία. Η διαδρομή του «Santorini Experience», με κατεύθυνση προς τα Φηρά, είναι μία από τις ομορφότερες για τρέξιμο, αφού οι μαγικές πανοραμικές εικόνες του ηφαιστείου, της καλντέρας και των χρωμάτων της ηφαιστειακής πέτρας, θα εντυπωσιάσουν τους αθλητές όλων των αποστάσεων.
Αγωνιστικά, οι υψομετρικές εναλλαγές σε όλες τις διαδρομές των 5, 10 και 15χλμ,  θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις των συμμετεχόντων. Οι διαδρομές δεν έχουν επικίνδυνα σημεία αλλά περιλαμβάνουν σκαλοπάτια, χαλίκι, πέτρινα μονοπάτια και ένα μικρό ασφάλτινο κομμάτι που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στα κατηφορικά κομμάτια του.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός των διαδρομών βρίσκονται στο ίδιο σημείο (Οία, Εργοστάσιο Αφαλάτωσης), με τους αθλητές της απόστασης των 5χλμ να πραγματοποιούν αναστροφή στα 2,5χλμ (1ος σταθμός ανεφοδιασμού), τους αθλητές των 10χλμ στα 5χλμ (2ος σταθμός ανεφοδιασμού) και τους συμμετέχοντες των 15χλμ στα 7,5χλμ (3ος σταθμός ανεφοδιασμού).
Στις διαδρομές δεν θα υπάρχει χρονομέτρηση, ούτε ηλικιακές κατηγορίες, καθώς μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι θέλουν και έχουν τη δυνατότητα.

Για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν στις διαδρομές και στους κανονισμούς του «Santorini Experience», μπορείτε να μπείτε στο ακόλουθο link:  www.santorini-experience.com/event_routes.html

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση θα προσφέρει μέρος των εσόδων από κάθε συμμετοχή στην συγκέντρωση ενός συνολικού ποσού που θα προσφερθεί στον Δήμο Θήρας για την κατασκευή στίβου σε στάδιο του νησιού.

Οι συμμετοχές για τον αγώνα θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 30/04/2015 ηλεκτρονικά στην διεύθυνση:  www.santorini-experience.com/registration.php ή μπορούν να πραγματοποιηθούν εναλλακτικά στο κατάστημα Alafouzos Sport στα Φηρά.

Για την παραλαβή των αριθμών θα λειτουργήσει γραμματεία του αγώνα στον χώρο εκκίνησης, την Κυριακή 03/05/2015 από τις 7:30 π.μ. έως τις 10:00 π.μ. Την Παρασκευή 01/05 και το Σάββατο 02/05 οι αθλητές θα μπορούν να παραλάβουν το αγωνιστικό τους πακέτο και στο κατάστημα Alafouzos Sport στα Φηρά. Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δεν θα πραγματοποιηθούν εγγραφές.
 
Για όποιον επιθυμεί να ταξιδέψει στην Σαντορίνη και να συμμετάσχει στο «Santorini Experience», θα λάβει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά του εισιτήρια (επιβάτης-όχημα) μέσω της Blue Star Ferries, με απαραίτητη προϋπόθεση να έχει πρώτα πληρώσει την συμμετοχή του στον αγώνα και να έχει κάνει την κράτηση του στην The Travel Company Experts, στο τηλέφωνο: +30 215 5608282 (εσωτ. 313).

Η διοργάνωση πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το Δήμο Θήρας τo Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και τον τον Όμιλο της Active Media.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.