Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το ξενοδοχείο «Amilia Mare» υποδέχεται τη σεζόν 2015

Το ξενοδοχείο «Amilia Mare» υποδέχεται τη σεζόν 2015

Amilia_Mare_Rhodes_4 Amilia_Mare_RhodesΤο μεσημέρι της Παρασκευής, 17 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή Αγιασμού στο χώρο του ξενοδοχείου Amilia Mare, του Ομίλου Aldemar Resorts, που σήμανε την έναρξη της νέας καλοκαιρινής σεζόν του 2015.

Στο πλαίσιο της τελετής αυτής έγινε κι η επίσημη παρουσίαση της νέας, πλήρους ανακαινισμένης μονάδας, Amilia Mare (πρώην Paradise Mare), παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό, ο Επίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος  καθώς κι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών – μεταξύ των οποίων ήταν ο πρώην βουλευτής κος Β.Υψηλάντης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Γ.Περδίκης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κος Β.Ψυλλάκης, – αντάλλαξαν με τη διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου ευχές για μία καλή και δημιουργική σεζόν.

Amilia_Mare_Rhodes_8Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα μεταξύ της διοίκησης και των εκλεκτών καλεσμένων, σε ευχάριστο κλίμα, αφήνοντας σε όλους μία άριστη πρώτη γεύση της φιλοξενίας που προσφέρει το Amilia Mare.

Καθ’όλη τη διάρκεια , ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Aldemar Resorts κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος ήταν ανοιχτός σε συζητήσεις σχετικές με τη νέα ξενοδοχειακή μονάδα και δε δίστασε να κάνει δηλώσεις εκφράζοντας την πίστη του σε ένα καλύτερο αύριο :

«Η Ρόδος είναι, τα τελευταία χρόνια, πρωταθλήτρια στις νέες και εκσυγχρονισμένες μονάδες.  Η Aldemar Resorts ακολουθεί αυτήν την τάση δίνοντας παράλληλα πνοή στη σύνθετη οικονομία της ανάπτυξης και του εξοπλισμού ξενοδοχείων της Ελλάδας. Το έργο ολοκληρώθηκε από Έλληνες, με ελληνικά υλικά, όπως και πρέπει να γίνεται, επιβεβαιώνοντας τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του τουρισμού. Το αναιμικό ξεκίνημα της φετινής σαιζόν πρέπει να μας βρει απέναντί του συσπειρωμένους και δημιουργικούς.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.