Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα μέλη του ΗΑΤΤΑ πρωτοπόροι στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αναβάθμιση...

Τα μέλη του ΗΑΤΤΑ πρωτοπόροι στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών: Maroulis Travel

Περιβάλλον_προστασιαΤο μέλος του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), Maroulis Travel, δίνοντας έμφαση τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στην ασφάλεια των επιβατών, καθιέρωσε μια πρωτοπόρα πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στον κλάδο των τουριστικών οδικών μεταφορών.

Ο στόλος τουριστικών λεωφορείων της Maroulis Travel ανανεώνεται συνεχώς, με οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας (Euro6), ενώ ακολουθούνται φιλικές προς το περιβάλλον πολιτικές διαχείρισης και ανακύκλωσης των αναλωσίμων τους.

Ακόμη  μια σημαντική ενέργεια είναι η αποκλειστική χρήση από 1ης Απριλίου του πλέον καθαρού προϊόντος πετρελαιοκίνησης, με το οποίο επιτυγχάνεται μείωση του θορύβου κατά 20%, μείωση της κατανάλωσης και των εκπεμπόμενων ρύπων.

Επιπλέον, μετά από εξονυχιστική επιθεώρηση των οδηγών και των οχημάτων του γραφείου, η Maroulis Travel εφαρμόζει πρώτη στην Ελλάδα τους κανόνες του διεθνούς προτύπου ISO 39001:2012 που αφορά στην Ασφάλεια των Οδικών Μεταφορών (Road Traffic Society).

Ο ΗΑΤΤΑ δηλώνει την ικανοποίησή του για τις προσπάθειες αυτές που αποσκοπούν τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο στην αναβάθμιση των προσφερομένων τουριστικών υπηρεσιών από την εταιρεία Maroulis Travel, και ελπίζει ότι και άλλα μέλη του θα προχωρήσουν σε τέτοιου είδους κινήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.