Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση σχετική με τον Τουρισμό Υγείας είχαν η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα...

Συνάντηση σχετική με τον Τουρισμό Υγείας είχαν η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα Κουντουρά και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης

KEDE_Kountoura

Πολύ ουσιαστική αποδείχθηκε η συνάντηση εργασίας που είχε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης με την αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Β’ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας Γιάννης Καραγιάννης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν την σχέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον Τουρισμό Υγείας, ένα τομέα στον οποίο οι ΟΤΑ αναπτύσσουν εδώ και χρόνια επιχειρηματική δραστηριότητα μέσα από τις Ιαματικές Πηγές. Συμφωνήθηκε πως η συνεργασία και στους τρεις τομείς του Τουρισμού Υγείας δηλαδή στον Ιατρικό Τουρισμό, στον Προληπτικό Τουρισμό Υγείας  και στον Τουρισμό Ευεξίας θα είναι άμεση. Αναζητήθηκαν τρόποι έτσι ώστε οι δήμοι να καταφέρουν να βελτιώσουν το τουριστικό προϊόν τους μέσα από τις απαραίτητες επενδύσεις που χρειάζεται να γίνουν. Επίσης  προκειμένου να γίνει αποτελεσματικότερη η  προώθηση του τουριστικού αυτού προϊόντος στο εξωτερικό, συμφωνήθηκε η δραστηριοποίηση του ΕΟΤ πάνω στο ζήτημα  έτσι ώστε η χώρα μας να καταστεί παγκόσμιος προορισμός στον Τουρισμό Υγείας.

 

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.