Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην έκθεση WTM-Sao Paolo στην Βραζιλία, συμμετείχε ο ΕΟΤ

Στην έκθεση WTM-Sao Paolo στην Βραζιλία, συμμετείχε ο ΕΟΤ

SAO PAOLOΣτο πλαίσιο της στρατηγικής της Αν. Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και  Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά για προσέλκυση νέων τουριστικών αγορών, εντάσσεται η συμμετοχή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με περίπτερο στην έκθεση WTM-Sao Paolo στην Βραζιλία, τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στην Λατινική Αμερική.
Στην έκθεση, που πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά, τον Οργανισμό εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Πάνος Λειβαδάς, ο οποίος και πραγματοποίησε  σειρά συναντήσεων με σημαντικούς Τ.Ο.ς της Βραζιλίας που εξειδικεύονται κυρίως στον Τουρισμό Πολυτελείας και στον Θρησκευτικό Τουρισμό, όπως επί παραδείγματι η CVC, η Queensberry, η Designer  Tours, ή η Flot. Η ελληνική αντιπροσωπεία συναντήθηκε επίσης με το προεδρείο της Braztoa, της Ένωσης των Tour Operator και πρακτόρων της Βραζιλίας αλλά και με δημοσιογράφους και τουριστικούς bloggers.
 Ιδιαίτερη αξία είχε η συνάντηση με τον Εκτελεστικό Γεν. Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για ζητήματα Ανταγωνιστικότητας και Συνεργασιών κ. Marcio de Paula. Ο κ. De Paula είναι ο πρώην Υπουργός Τουρισμού της Βραζιλίας και με την σημερινή του αρμοδιότητα στον ΠΟΤ, είναι πολύ ενεργός στην δικτύωση των παραγόντων του Ελληνικού Τουρισμού με αυτόν της Βραζιλίας.
 Ο ΕΟΤ συμμετείχε στην WTM πλαισιωμένος από αντιπροσωπευτικές τουριστικές  επιχειρήσεις και φορείς του Ελληνικού Τουρισμού. To ελληνικό περίπτερο  επισκέφθηκε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Sao Paolo, κ. Κωνσταντίνος  Κωνσταντίνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αφίξεις Βραζιλιανών στην Ελλάδα σχεδόν διπλασιάστηκαν το 2014 ως προς το 2013, ενώ για το 2015 οι προβλέψεις των πρακτόρων είναι ότι η τάση θα παραμείνει αυξητική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.