Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Πρωτομαγιά 2015: Ποια μέσα μεταφοράς θα κινηθούν. Δείτε τα δρομολόγια

Πρωτομαγιά 2015: Ποια μέσα μεταφοράς θα κινηθούν. Δείτε τα δρομολόγια

workers_dayΑύριο, λόγω της απεργιακής Πρωτομαγιάς, αλλαγές και τροποποιήσεις θα υπάρξουν, στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Πιό συγκεκριμένα

ΠΝΟ (Πλοία) 24ωρη, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) προκήρυξε 24ωρη πανελλαδική απεργία για τα πληρώματα από τις 00:01 έως τις 24:00. 
ΟΣΕ & Προαστιακός 24ωρη. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr
Λεωφορεία, κινούνται 09:00 έως 21:00.
Τρόλεϊ, κινούνται 08:30 έως 21:00.
Μετρό, Ηλεκτρικός & Τραμ , κινούνται από 09:00 έως λήξη βάρδιας, Προσοχή οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας»

Η Ομοσπονδία των ναυτικών (ΠΝΟ) αναφέρει ότι η ανεργία στις τάξεις των ναυτικών έχει εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη και αυξάνεται σε καθημερινή βάση, ενώ υπογραμμίζει ότι συνεχίζεται για έξι και πλέον μήνες η κοινωνική μάστιγα της απλήρωτης εργασίας στα πλοία της ακτοπλοΐας.

Στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση της 1η Μαΐου συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα λιμάνια.

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας, σε ανακοίνωσή της, ζητάει από την κυβέρνηση «να σταματήσει το ξεπούλημα των λιμανιών» και καλεί όλους τους εργαζόμενους στα λιμάνια να συμμετάσχουν δυναμικά στις αυριανές αγωνιστικές εκδηλώσεις.

Επίσης, η Ένωση Μόνιμων και Δόκιμων Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Εποπτών και Αρχιεργατών του ΟΛΠ επισημαίνει ότι οι λιμενεργάτες θα αγωνιστούν και θα υπερασπιστούν να παραμείνει ο ΟΛΠ, υπό δημόσιο έλεγχο, προκειμένου για να συνεχίσει να προσφέρει στο λαό και να επιτελεί τον κοινωνικό του ρόλο.

Οι υπάλληλοι των λιμανιών θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11 το πρωί στην Αθήνα, ενώ οι λιμενεργάτες στις 10:30 το πρωί, σε ανάλογη συγκέντρωση στο Πασιλιμάνι στον Πειραιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.