Home General Πάει για ρεκόρ o 4ος Ημι-Μαραθώνιος Αθήνας, Μεγάλο ενδιαφέρον και για την...

Πάει για ρεκόρ o 4ος Ημι-Μαραθώνιος Αθήνας, Μεγάλο ενδιαφέρον και για την EXPO του Ημι-Μαραθωνίου

Πάει για ρεκόρ o 4ος Ημι-Μαραθώνιος Αθήνας, Μεγάλο ενδιαφέρον και για την EXPO του Ημι-ΜαραθωνίουΈνα πολύχρωμο ποτάμι δρομέων έτοιμο να πλημμυρίσει τους δρόμους της Αθήνας μοιάζει πλέον ο 4ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας, το σημαντικότερο δρομικό γεγονός της πρωτεύουσας μέσα στην  Άνοιξη, αφού οι συμμετοχές προβλέπεται να ξεπεράσουν τις 16.000!

 
Λιγότερο από ένας μήνας απομένει λοιπόν για τη γιορτή που θα γίνει στις 3 Μαΐου 2015, με διοργανωτές τον ΣΕΓΑΣ, τον Δήμο Αθηναίων και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής και κύριους Χορηγούς την BMW και την AEGEAN AIR.
 
Ο Ημι-Μαραθώνιος Αθήνας είναι ο ιδανικός αγώνας για όλους τους δρομείς αλλά και απλούς πολίτες, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στους Αγώνες Δρόμου 5χλμ και 3χλμ γίνονται κοινωνοί μιας μεγάλης γιορτής κατά μήκος των ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων ενός από τους δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου για τουρισμό, αθλητισμό και πολιτισμό, της Αθήνας.    
 
Ιδιαίτερα με τον αγώνα των 3 χιλιομέτρων δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους έστω και για πρώτη φορά για τρέξιμο ή περπάτημα στους δρόμους της πρωτεύουσας. Άλλωστε η χαρά της συμμετοχής είναι αυτή που μετράει περισσότερο ενώ τα έσοδα από την συμμετοχή θα διατεθούν για κοινωνικούς σκοπούς του Δήμου της 
Αθήνας
 
Για πρώτη φορά από φέτος, θα ξεκινήσει να λειτουργεί – μαζί με το Κέντρο Εγγραφών και Διανομής Υλικού στους δρομείς τις ημέρες του γεγονότος – και η EXPO του Ημι-Μαραθωνίου Αθήνας, μία νέα μεγάλη έκθεση υγείας, αθλητισμού και τουρισμού,  η οποία θα διοργανώνεται κάθε Άνοιξη, στην Αλέα του Ζαππείου Μεγάρου, όχι μόνο τις 3 ημέρες πριν τον Ημι-Μαραθώνιο Αθήνας, αλλά και την ίδια την ημέρα του αγώνα. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τον Ημι-Μαραθώνιο και τα 5 χλμ. μέχρι την Δευτέρα 20 Απριλίου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.athinahalfmarathon.gr  ενώ για τα 3 χλμ. WIND  από τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.
 
Μετά την ημερομηνία αυτή και αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο Κέντρο Εγγραφών την Πέμπτη 30 Απριλίου έως και το Σάββατο 2 Μαΐου που θα λειτουργεί στο Ζάππειο.  
Παράλληλα με τον 4ο Ημι-Μαραθώνιο της Αθήνας θα διεξαχθεί και το 6ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ημι-Μαραθωνίου Ανδρών-Γυναικών στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν όλα τα μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος.
 

Για πρώτη φορά φέτος με την ευκαιρία του Ημι-Μαραθωνίου Αθήνας θα γίνει και η έκθεση Half Marathon Expo από 30 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2015 στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, Αλέα.

Η έκθεση παρουσιάζει ζωηρό ενδιαφέρον έχοντας ήδη συγκεντρώσει έναν τεράστιο αριθμό συμμετοχών από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της δρομικής αθλητικής αγοράς και όχι μόνο, της Ελλάδας.

Περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες αναμένεται να επισκεφθούν την Έκθεση και τα περίπτερα των πιο γνωστών και σημαντικών επιχειρήσεων της αθλητικής κυρίως αγοράς που έχουν δηλώσει συμμετοχή, την ίδια στιγμή που οι εγγραφές στον Ημι-Μαραθώνιο Αθήνας αναμένεται να ξεπεράσουν τις 16.000.

Η Half-Marathon Expo, η οποία θα λειτουργεί και την ημέρα του αγώνα του Ημι-Μαραθωνίου, πρόκειται να εξελιχθεί σ’ ένα μεγάλο αθλητικό και εμπορικό φεστιβάλ, αξιοποιώντας την άμεση σύνδεσή της με τον Ημι-Μαραθώνιο Αθήνας για να εξασφαλίσει τους χιλιάδες δρομείς του για κοινό, καθώς και επισκέπτες- εκπρόσωπους του πιο ενεργού και δυναμικού αγοραστικά κοινού στην Ελλάδα και διεθνώς.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.