Αρχική Αεροπορικά Νέα Οι αεροπορικές εταιρείες ψηφίζουν το αεροδρόμιο της Αθήνας!

Οι αεροπορικές εταιρείες ψηφίζουν το αεροδρόμιο της Αθήνας!

Νέα ευρωπαϊκή «πρωτιά» για το αεροδρόμιο της Αθήνας

routesphoto
H ομάδα του αεροδρομίου κατά την παραλαβή του 1ου βραβείου

Στη μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου των αερομεταφορών «ROUTES Europe 2015», που πραγματοποιήθηκαν στο Αμπερντίν της Σκωτίας, 12-14 Απριλίου, το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών την πρώτη θέση στην κατηγορία του (4-20 εκ. επιβάτες) για την ολοκληρωμένη υποστήριξη που προσφέρει στις αναπτυξιακές δραστηριότητές τους.

Στον πολύ σημαντικό θεσμό των ROUTES, οι αεροπορικές εταιρείες αξιολογούν τα προγράμματα υποστήριξης των αεροδρομίων που ανταποκρίνονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη νέων δρομολογίων και την ενδυνάμωση της παρουσίας τους στην τοπική αγορά.

H Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις αεροπορικές εταιρείες, που για μια ακόμα φορά μας ξεχώρισαν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με την ψήφο και την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους.
Παρέχοντας πρωτοποριακά και ολοκληρωμένα προγράμματα αεροδρομιακού μάρκετινγκ, τόσο κατά τη μακρά περίοδο της κρίσης, όσο και τώρα που η αεροπορική αγορά σαφώς ανακάμπτει, συνεργαζόμαστε στενά με τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, προβάλλοντας παράλληλα συστηματικά  τον προορισμό μας, την Αθήνα.
Η φετινή καμπάνια μας, με τον τίτλο «Tailor made aviation marketing», εκφράζει την προσπάθειά μας να προβλέπουμε τις ανάγκες της κάθε αεροπορικής εταιρείας και να προσαρμόζουμε αντίστοιχα τη στρατηγική μας έτσι ώστε να υποστηρίζουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα αναπτυξιακά σχέδια και τη δραστηριότητά τους στην αγορά μας.»

Στον θεσμό αυτό, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι το πιο πολυβραβευμένο αεροδρόμιο παγκοσμίως, με 14 διακρίσεις σε 11 χρόνια.

Το κεντρικό εικαστικό της καμπάνιας «Tailor made aviation marketing» και οι επιμέρους ενότητες:

TAILER

TAILERTAILERTAILER(Ανάπτυξη δικτύου, Κίνητρα, Εργαλεία Μάρκετινγκ, Συνέργειες)

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.