Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ 2015

cosmocert-logoΗ εταιρεία COSMOCERT, ο νέος ελληνικός φορέας ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων και συστημάτων διαχείρισης έχει στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στους τομείς της Πιστοποίησης των Βιολογικών Προϊόντων, των Συστημάτων Ορθής Γεωργικής Πρακτικής (GLOBAL.G.A.P.), των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (Πρότυπα ISO), των Συστημάτων Πιστοποίησης Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων και των Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών (Πρότυπο «We do local») θα πραγματοποιήσει σεμινάριο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη με θέμα την «Νέα Νομοθεσία για την Κατάταξη των Τουριστικών Καταλυμάτων σε αστέρια και κλειδιά».
Σκοπός του Σεμιναρίου είναι:
–       Η ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με το νέο θεσμικό πλαίσιο που διέπει τον έλεγχο και την πιστοποίηση των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων-διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) από διαπιστευμένους Φορείς σχετικά με την κατάταξη σε αστέρια και κλειδιά, αντίστοιχα.
–       Η ενημέρωση των συμμετεχόντων για την διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων που εφαρμόζεται από την COSMOCERT, σύμφωνα με την νέα εθνική νομοθεσία αλλά και σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17065:2012.
–       Η ενημέρωση για την διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης, σύμφωνα με το ιδιωτικό πρότυπο «We do local», το οποίο εφαρμόζεται σε τουριστικές  επιχειρήσεις που στηρίζουν την παραγωγή, την οικονομία και το εργατικό δυναμικό του τόπου τους, αναδεικνύουν την ιδιαιτερότητα τους και την ευθύνη της φιλοξενίας, προσφέρουν υπηρεσίες οι οποίες προβάλλουν τον τοπικό πολιτισμό και την γαστρονομία, σέβονται το περιβάλλον και την αειφορία του τόπου τους.
 
Το σεμινάριο απευθύνεται, κυρίως, σε απόφοιτους σχολών τουριστικών επαγγελμάτων, σε απόφοιτους θετικών σπουδών όλων των ειδικοτήτων, σε στελεχιακό δυναμικό ξενοδοχειακών μονάδων, σε υποψήφιους επιθεωρητές για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων.
 
Η διεξαγωγή του σεμιναρίου προγραμματίζεται για τον Απρίλιο και Μάιο 2015 και συγκεκριμένα για:
–       Πέμπτη 30 Απριλίου στην Αθήνα
–       Τρίτη 11 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη
Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 8 ώρες και θα πραγματοποιηθεί πρωινές ώρες (9:00-17:00).
Ανά σεμινάριο θα καταρτίζονται 20 άτομα.
Το κόστος παρακολούθησης των σεμιναρίων διαμορφώνεται στα 200 €/ εκπαιδευόμενο (η καταβολή του ποσού με την Αίτηση αποτελεί προϋπόθεση συμμετοχής).
Το εκπαιδευτικό υλικό θα διατεθεί σε ηλεκτρονική μορφή στους εκπαιδευόμενους.
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγείται από την COSMOCERT στους συμμετέχοντες σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης.
 
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την 24/04/2015.
 
Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία της COSMOCERT
(τηλ: 210 6712855, e-mail: hotels@cosmocert.gr)
 
Για να συμμετάσχετε στα σεμινάρια, συμπληρώνετε την Αίτηση και την αποστέλλετε με φαξ στο 210 6712755 ή με e-mail στη διεύθυνση hotels@cosmocert.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.