Αρχική Βραβεία Η Royal Caribbean Cruises βράβευσε την Navigator Travel & Tourist Services Ltd...

Η Royal Caribbean Cruises βράβευσε την Navigator Travel & Tourist Services Ltd και την ελληνική κρουαζιέρα

Με δύο βραβεία τιμήθηκε χορηγός της Marketing Greece στο πλαίσιο συνεδρίου κρουαζιέρας στο Μαϊάμι

faros3H Marketing Greece συγχαίρει την Navigator Travel & Tourist Services Ltd, η οποία αποτελεί χορηγό από την έναρξη της λειτουργίας της, για τις δύο βραβεύσεις που έλαβε στο πλαίσιο συνεδρίου που διοργάνωσε η Royal Caribbean Cruises Ltd, στο Μαϊάμι.
 
Στην τελετή βράβευσης, η Navigator τιμήθηκε με το βραβείο «Leadership in Sustainable Shore Excursions» για την ενσωμάτωση πρακτικών αειφορίας στις υπηρεσίες της και για τη λήψη σχετικής πιστοποίησης, και με το βραβείο «Shore Excursion Manager’s Choice» για τη σταθερά υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.
 
Μετά την βράβευση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Navigator, κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος δήλωσε: «Η μεγαλύτερη τιμή για έναν πάροχο υπηρεσιών είναι η αναγνώριση της αξίας του από τον ίδιο τον πελάτη. Η σχέση μας με την Royal Caribbean πλησιάζει στο κλείσιμο της δεύτερης δεκαετίας και αισθάνομαι πολύ υπερήφανος που ο δεσμός αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ μας βασίζεται σε μια αξιοκρατική επιλογή που εξακολουθεί να αναγνωρίζεται. Ο κλάδος μας δεν είναι κάτι το στατικό και γι’ αυτό η διατήρηση της φρεσκάδας και της ανταγωνιστικότητας που απαιτεί η σύγχρονη κρουαζιέρα χρειάζεται σκληρή δουλειά, συνέπεια, προσοχή στη λεπτομέρεια, διαρκής τελειοποίηση του προϊόντος και να είσαι πάντα μπροστά από την εποχή σου. Αυτή είναι η παράδοση της Navigator και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε στο μέλλον».
 
Κατά τη διάρκεια των βραβείων, η κα. Roberta Jacoby, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Global Tour Operations της Royal Caribbean Cruises Ltd τόνισε: «Η Navigator είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης μας εδώ και δεκαετίες. Επιδεικνύει συνεχώς υπερβάλλοντα ζήλο στην προσφορά υψηλού επιπέδου εκδρομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Η εξαιρετική συνεργασία της εταιρείας με τους υπεύθυνους εκδρομών στα πλοία μας αντανακλά την υποστήριξη και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που προσφέρει η οποία αποτυπώνεται και στη σημερινή βράβευση της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.