Αρχική Αεροπορικά Νέα Ryanair: Αναβαθμίστε τον ναύλο σας με 20 € – Ισχύει μόνο...

Ryanair: Αναβαθμίστε τον ναύλο σας με 20 € – Ισχύει μόνο για σήμερα

Κρατήσεις μόνο μέχρι τις 19:00 σήμερα, 05 Μαρτίου 2015

ryanair__Η Ryanair, ανακοίνωσε σήμερα (05 Μαρτίου) μία φανταστική προσφορά flash sale στο Twitter.
 
Πετάξτε από  Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά με Business Plus. Αναβαθμίστε τον ναύλο σας με 20 €
 
H συγκεκριμένη προσφορά στο Twitter ισχύει για δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά μόνο. Οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 19:00 στις 05 Μαρτίου 2015 για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν το Μάρτιου και τον Απρίλιο του 2015. Οι ναύλοι Business Plus θα πρέπει να επιλεχθούν κατά την κράτηση.
 
Ο John Alborante, διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε:
 
“ Η Ryanair, προσφέρει μόνο για σήμερα αναβάθμιση σε Business Plus ναύλους μέσο του Twitter Flash sale για δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά με 20 ευρώ, καθιστώντας ένα ταξίδι εσωτερικού με την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για τους Έλληνες επιβάτες. Καθώς η  προσφορά ισχύει μόνο για κρατήσεις που θα γίνου σήμερα, 5 Μαρτίου  μέχρι τις 19:00, οι επιβάτες θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα Ryanair.com άμεσα, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.
 
Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουνε ήδη την Ryanair λόγο τον χαμηλών ναύλων της, έκτακτη εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Τώρα μπορούνε να κλείσουνε τα εισιτήρια τους μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής. Μπορούνε επίσης να επωφεληθούν από την νέα μας υπηρεσία Business Plus, και να χρησιμοποιήσουνε τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.