Αρχική Αεροπορικά Νέα GOLDAIR HANDLING: βραβείο καλύτερης εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης!!!

GOLDAIR HANDLING: βραβείο καλύτερης εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης!!!

Goldair_Handling_award_Mar_15 H GOLDAIR HANDLING κέρδισε το βραβείο για την κατηγορία “ Καλύτερη εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης για το 2014“, στο πλαίσιο της απονομής των 3ων Διεθνών Βραβείων του κλάδου των αερομεταφορών από το διεθνώς αναγνωρισμένο web portal Air Transport News.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν μεταξύ και άλλων σε αεροπορικές εταιρείες, αεροπορικές συμμαχίες, αεροδρόμια βασίστηκαν στους ψήφους των αναγνωστών και μιας κριτικής επιτροπής από τους πλέον καταξιωμένους του αεροπορικού κλάδου.

Η απονομή έλαβε χώρα το Σάββατο 21 Μαρτίου στο μουσείο Αριάνα της Γενεύης και το βραβείο το οποίο βασίστηκε σε κριτήρια όπως καλύτερη επίδοση, καινούρια προϊόντα, κοινωνική ευθύνη παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Jeff Pool.

Goldair_Handling_award_Mar_2015
Mr. Papamichail : CEO of Goldair Handling

Με αφορμή την τιμητική αυτή βράβευση, ο κ. Παπαμιχαήλ δήλωσε:
“Εκ μέρους της Goldair Handling, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες του AIR TRANSPORT NEWS για την ψήφο τους στην Goldair Handling ως την καλύτερη εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης σε διεθνές επίπεδο. Στους δύσκολους καιρούς που διανύει η ελληνική οικονομία, η Goldair Handling,  μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη, την αναγνώριση και την αξιοπιστία των πελατών της, για την ασφάλεια και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Νιώθουμε ευγνώμονες τόσο προς τις αεροπορικές εταιρείες όσο και προς τους υπόλοιπους συνεργάτες μας στον κλάδο των αερομεταφορών για την εκτίμηση τους στις προσπάθειές μας καθιστώντας μας τον προτιμώμενο πάροχο επίγειας εξυπηρέτησης στα αεροδρόμια που δραστηριοποιούμαστε. Η αναγνώριση της προσπάθειάς μας επεκτείνεται και  στις εξωστρεφείς δραστηριότητες μας μέσω της Ευρωπαϊκής συμμαχίας εταιρειών επίγειας εξυπηρέτησης  “ground.net“ καθώς  και την πρόσφατη συνεργασία μας στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στο αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα στην Αφρική.  Η διάκριση αυτή από τον σημαντικό αυτό θεσμό του AIR TRANSPORT NEWS ενθαρρύνει τους μετόχους, την διοίκηση και το προσωπικό της Goldair Handling να συνεχίσει με την ίδια συνέπεια και επαγγελματισμό, στοχεύοντας την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μας σε νέες αγορές και υπηρεσίες“.

Με την σημερινή δομή του δικτύου και πελατολογίου, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε συνολικά 31 αεροδρόμια, απασχολεί 2.000 μόνιμους και 500 εποχικούς εργαζόμενους στην Ελλάδα και 700 εργαζόμενους στο εξωτερικό, ενώ το 2014 εξυπηρέτησε περισσότερες από 100.000 πτήσεις,  20εκ. επιβάτες και 33χιλ. τόνους εμπορευμάτων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.