Αρχική Αεροπορικά Νέα Germanwings: Δύο πτήσεις από Ντίσελντορφ και Βαρκελώνη μετέφεραν τους συγγενείς στη Μασσαλία

Germanwings: Δύο πτήσεις από Ντίσελντορφ και Βαρκελώνη μετέφεραν τους συγγενείς στη Μασσαλία

Airbus-GermanwingsH Germanwings ανακοίνωσε ότι θα λειτουργήσουν δύο ειδικές πτήσεις, για να μεταφερθούν οι συγγενείς από το Ντίσελντορφ στη Μασσαλία και και από τη Βαρκελώνη προς τη Μασσαλία.
H Germanwings δηλώνει πως, ως κορυφαία προτεραιότητα της έχει θέσει την παροχή της καλύτερης δυνατής υποστήριξης στους συγγενείς των επιβατών της πτήσης 4U9525.
Επιδίωξή της είναι να παρέχουν στους συγγενείς του κάθε επιβάτη με ένα κατάλληλα ψυχολογικά εκπαιδευμένο υπάλληλο ο οποίος, για παράδειγμα, μιλάει και τη γλώσσα αυτών των συγγενών.

Στόχος της εταιρείας όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της είναι “να παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια που απαιτείται προς τους συγγενείς των επιβατών.”

Η Germanwings σήμερα επικεντρώνεται, κυρίως στην υποστήριξη των συγγενών των επιβατών του δυστυχήματος στη Νότια Γαλλία.

Διευθυντικά στελέχη της εταιρείας συναντήθηκαν με τους συγγενείς των θυμάτων λίγο πριν την αναχώρηση της πτήσης από το Ντίσελντορφ και τη Βαρκελώνη.

Σε συνέντευξη Τύπου εξέφρασαν τη βαθιά θλίψη τους και τη μεγάλη συμπάθεια τους προς τους συγγενείς των επιβατών και των μελών του πληρώματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.