Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση ΗΑΤΤΑ με Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης

Συνάντηση ΗΑΤΤΑ με Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης

hatta-GG-PROSTASIASΤα σοβαρά θέματα που επηρεάζουν τον τουρισμό και τον κλάδο των τουριστικών γραφείων συζητήθηκαν στη συνάντηση του ΗΑΤΤΑ με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη.
 
Την συνάντηση επιδίωξε ο ΗΑΤΤΑ με επιστολή του (στην οποία υπήρξε άμεση ανταπόκριση από πλευράς του Γ.Γ. του Υπουργείου), με αφορμή το ενδιαφέρον του κλάδου για την αστυνόμευση του κέντρου της Αθήνας, αλλά και τα λοιπά θέματα ασφάλειας, εν όψει της επερχομένης τουριστικής περιόδου
 
Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα που αφορούν τη σύννομη λειτουργία του κλάδου και την άγρα πελατών, τους ελέγχους των οργανωμένων εκδρομών και των τουριστικών λεωφορείων, καθώς και τα προβλήματα στάσης και στάθμευσης των λεωφορείων  που πραγματοποιούν τουριστικό έργο (ιδιαίτερα τα ανοιχτού τύπου αστικής περιήγησης πόλεων).
 
Τον ΗΑΤΤΑ εκπροσώπησαν ο κ. Λ. Τσιλίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου, ο κ. Σ. Σκρέτας, Γενικός Γραμματέας και ο κ. Ν. Κελαϊδίτης, Μέλος του Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ.
 
Η συζήτηση διεξάχθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η πρόθεση για συνεργασία για την, από κοινού, αντιμετώπιση των προβλημάτων, την ορθή ενημέρωση της αστυνομίας για την ασφάλεια και την αποφυγή δημιουργίας δυσάρεστων εντυπώσεων από πλευράς τουριστών, καθώς και τον έλεγχο της παράνομης τουριστικής δραστηριότητας.
 
Από την πλευρά του ο κ. Αναγνωστάκης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΗΑΤΤΑ για το «Ειδικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Αστυνόμευσης για τον Δήμος της Αθήνας», το οποίο θα εφαρμοστεί άμεσα στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας με σκοπό την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την αναβάθμιση του κέντρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.