Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στις Πολιτιστικές Διαδρομές του ΗΑΤΤΑ σειρά είχε το Κέντρο Ελληνικής Παράδοσης στο...

Στις Πολιτιστικές Διαδρομές του ΗΑΤΤΑ σειρά είχε το Κέντρο Ελληνικής Παράδοσης στο Μοναστηράκι

Hatta_Culture_Mar_2015-3 Hatta_Culture_Mar_2015-2 Στις 2 Μαρτίου έγινε η επίσκεψη των Μελών της Επιτροπής Εισερχόμενου και Θεματικού Τουρισμού του ΗΑΤΤΑ στο Κέντρο Ελληνικής Παράδοσης, ένα όμορφο κτήριο με πολλές δυνατότητες και ενδιαφέροντα εκθέματα.
Πρόκειται για ένα παραδοσιακό κέντρο το οποίο αντανακλά τα τελευταία 200 χρόνια, όχι μόνο σε σχέση με το φαγητό και το ποτό, αλλά και τη δουλειά των Ελλήνων βιοτεχνών.
 
Τα Μέλη της Επιτροπής Εισερχόμενου και Θεματικού Τουρισμού του ΗΑΤΤΑ συνεδρίασαν σε ένα μουσειακό, παραδοσιακό χώρο γεμάτο από μουσειακά αντικείμενα της ελληνικής Παράδοσης, με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη, τους Αέρηδες και στο Θησείο.
 
Hatta_Culture_Mar_2015-1Hatta_Culture_Mar_2015Στη συνέχεια τα Μέλη του ΗΑΤΤΑ ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου, προκειμένου να γνωρίσουν τις δυνατότητες του χώρου για αξιοποίησή του σε συνέδρια, meetings, κλπ αλλά και για εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος που προσφέρεται, με εναλλακτικές προτάσεις προς τους τουρίστες (Έλληνες και ξένους).
 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.