Αρχική General Ο HATTA γνωρίζει στα μέλη του το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο HATTA γνωρίζει στα μέλη του το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Kentro_Ellinikis_Paradosis_Hatta_2_3_15__ Kentro_Ellinikis_Paradosis_Hatta_2_3_15Η επιτροπή incoming & Θεματικού Τουρισμού του Hatta Assoc συνεχίζει τη γνωριμία των εκπροσώπων των τουριστικών γραφείων με τους χώρους πολιτισμού και τέχνης, και προσκαλεί όλα τα μέλη του Hatta να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, στις επόμενες συναντήσεις που έχει προγραμματίσει.

Kentro_Ellinikis_Paradosis_Hatta_2_3_15_ Kentro_Ellinikis_Paradosis_Hatta_2_3_15___ Έτσι λοιπόν στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ συνεδρίασε χθες η επιτροπή incoming & Θεματικού Τουρισμού του Hatta Assoc.

Η κα Μαρία Αλιφραγκή, Δ/ντρια του Signature Travel, μέλος του ΔΣ του Hatta και της επιτροπής Θεματικού Τουρισμού, σχολιάζει στο δικό της facebook την εμπειρία της και τόνιζει πως “έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε και να ανακαλύψουμε ακόμη ένα “κρυμμένο μυστικό” της Αθήνας!

Το πιο ευχάριστο ειναι βέβαια ότι η συμμετοχή των συναδέλφων ανεβαίνει,με αποτέλεσμα την ανταλλαγή σκέψεων, προβληματισμών και χάραξη κοινής πορείας για το καλό του κλάδου μας.

Προετοιμάζεται ήδη η επόμενη συνάντηση σε διαφορετικό πάντα χώρο.

Σημ.: Οι φωτογραφίες είναι της κας Αλιφραγκή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.