Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέο πρόβλημα στις εκδόσεις βίζας για Ρώσους τουρίστες

Νέο πρόβλημα στις εκδόσεις βίζας για Ρώσους τουρίστες

Rus-viza copyΣχετικά με νέο πρόβλημα στις εκδόσεις βίζας για τους Ρώσους τουρίστες που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα, γράφει το Cretalive.gr.

Το οποίο στο σχετικό του άρθρο σχολιάζει: “Ακούστε λοιπόν τα νεώτερα: ενώ μέχρι σήμερα οι ρώσοι τουρ οπερέιτορ και όλοι όσοι εργάζονται στη χώρα μας από τη Ρωσία και συνεργάζονται με ελληνικά τουριστικά γραφεία ή ξενοδοχεία έβγαζαν ομαδικά βίζα, προκειμένου να διευκολύνονται και να μην χρειάζονται να ταξιδεύουν στη Μόσχα για να εκδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα (αφού κάποιοι από αυτούς είθισται  να εργάζονται τη χειμερινή περίοδο σε άλλες χώρες), έρχεται το προξενείο και αλλάζει τα δεδομένα και ζητά από τον καθένα χωριστά (!) να πηγαίνει στο προξενείο και να βγάζει ατομική βίζα!

Επειδή αυτό ακούγεται σαν στρατιωτικό καψόνι, επειδή δεν γίνεται την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η εθνική προσπάθεια να μην χάσουμε εντελώς τη ρωσική αγορά  να συμβαίνουν αυτά τα φαιδρά κι επειδή είναι αδιανόητο κάποιοι να λειτουργούν ως… πέμπτη φάλαγγα, απαιτούνται πειστικές απαντήσεις!

Και κυρίως επειδή δεν μπορεί η κυρία πρόξενος να τα κάνει όλα αυτά χωρίς πολιτική κάλυψη, τα ξέρει αυτά η κυρία Κουντουρά; Κι αν τα έμαθε από μας… θα αντιδράσει ή θα αφήσει κάποιους να παίζουν τα προσωπικά τους παιγνίδια; Περιμένουμε απαντήσεις!”

Αυτή τη βδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες, οι φορείς θα συναντηθούν με τον Υπουργό Εξωτερικών, ώστε να λυθεί το θέμα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.