Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ

Ομοσπονδία Τουριστικών Γραφείων, Τουριστικό Επιμελητήριο & Νέες Πρωτοβουλίες
 
Γενική-Συνέλευση-ΗΑΤΤΑH πολυαναμενόμενη επίσημη ανακοίνωση της ενεργοποίησης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού (Fed Hatta), μιας πρωτοβουλίας του Συνδέσμου που υλοποιείται μετά από δεκαετίες προετοιμασίας, η μετατροπή του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου σε Τουριστικό, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα του τουριστικού κόσμου, αλλά και οι νέες πρωτοβουλίες του Συνδέσμου για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, είναι μερικά από τα μεγάλης σημασίας θέματα για τον κλάδο με τα οποία θα ασχοληθεί η φετινή Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου, στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne.
 
Παράλληλα, και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, ο ΗΑΤΤΑ σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα, την TURSAB (Association of Turkish Travel Agencies) και την Turkish Airlines, πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης προορισμών της Τουρκίας, με ενδιαφέρουσες ομιλίες και Β2Β επαγγελματικές συναντήσεις Ελληνικών και Τουρκικών τουριστικών γραφείων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η διεύρυνση της ελληνο-τουρκικής συνεργασίας και η δημιουργία νέων προϊόντων στον Τουρισμό.

Στη φετινή Γενική Συνέλευση, εξ άλλου, ο ΗΑΤΤΑ θα τιμήσει εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού και συγκεκριμένα τους κκ. Νίκο Σκουλά και Μάκη Φωκά για την πολυετή και σημαντική προσφορά τους στον Τουρισμό και τον κ. Βύρωνα Αργύρη για την μακροχρόνια προσφορά του στον Τουρισμό και τον κλάδο των τουριστικών γραφείων.

Την Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά και λοιποί εκπρόσωποι της πολίτικης ηγεσίας της χώρας, Πρόεδροι και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων του Τουρισμού,  δημοσιογράφοι και βέβαια τα Μέλη του ΗΑΤΤΑ.

O HATTA ευχαριστεί τους χορηγούς της Γενικής Συνέλευσης: Alpha Bank, Athens International Airport, Podimatas Audiovisual, καθώς και τον μεγάλο χορηγό του ΗΑΤΤΑ, Aegean Airlines.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.