Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Εκκλησία της Ελλάδος στη ΜΙΤΤ 2015

Η Εκκλησία της Ελλάδος στη ΜΙΤΤ 2015

kavala_Sta_vimata_tou_apostolou_PavlouΣτη Μόσχα βρίσκεται και Αντιπροσωπεία του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, προκειμένου να συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2015.
Η Αντιπροσωπεία του Συνοδικού Γραφείου αποτελείται από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα, και τους κ.κ. Βασίλειο Τζέρπο και Χρήστο Πετρέα, Μέλη αυτού.

Η Εκκλησία της Ελλάδος στα πλαίσια του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων και του Υπουργείου Τουρισμού, θα φιλοξενηθεί και στη Διεθνή αυτή Έκθεση Τουρισμού στο κεντρικό περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες συνεκθέτες, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου οι Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό αίτημα της Ιεράς Συνόδου, θα διαθέσουν διά του Συνοδικού Γραφείου ξενόγλωσσο οπτικοακουστικό υλικό των Ιερών Μονών και Ιερών Προσκυνημάτων τους.

Φέτος ειδικά θα διατεθεί για πρώτη φορά στα ρωσικά και το ειδικό έντυπο «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου στην Ελλάδα», την έκδοση του οποίου επιμελήθηκε η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί επίσημη συνάντηση με τον Αγιώτατο Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλο. Η συνάντηση αυτή είναι προγραμματισμένη αμέσως μετά την κυριακάτικη Θ. Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού, στην οποία είναι καλεσμένος να συμμετάσχει ως συλλειτουργός και ο Πανοσιολογιώτατος Γραμματέας του Συν. Γραφείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.