Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Την Τετάρτη 4/3 έλαβαν χώρα οι εκλογές της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας...

Την Τετάρτη 4/3 έλαβαν χώρα οι εκλογές της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης (Ε.Τ.Γ.Μ-Θ.)

Travel_agents_Makedonia-Thraki_logo_Με αθρόα προσέλευση των μελών, τα οποία έφθασαν τα 105, αριθμός πρωτοφανής για τα έως τώρα δεδομένα της Ένωσης, πραγματοποιήθηκαν η γενική συνέλευση και η εκλογές για την ανάδειξη του Νέου ΔΣ της  Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης (Ε.Τ.Γ.Μ-Θ.).

Στους παρόντες έγιναν παρουσιάσεις από την πρόεδρο του TCB Δέσποινα Αμαραντίδου και την διευθύντρια του Respond on Demand Μαρία Αθανασοπούλου.

Παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπύρος Πέγκας ο οποίος στον χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την στενή συνεργασία με την Ένωση.

Ακολούθησε η γενική συνέλευση και η εκλογική διαδικασία γα την ανάδειξη του Νέου ΔΣ της  Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης (Ε.Τ.Γ.Μ-Θ.).

Με βάση τα όσα ακούστηκαν, αλλά και τις απόψεις, που εκφράστηκαν, το έργο της απερχόμενης διοίκησης κρίνεται απολύτως επιτυχημένο και ουσιαστικά αυτό αποτελεί μια παρακαταθήκη και για το νεοεκλεγέν συμβούλιο, που θα πρέπει με τις ενέργειές του να συσπειρώσει ακόμα περισσότερους συναδέλφους δίπλα στην Ένωση και παράλληλα με τις δράσεις του να επιτύχει ακόμα περισσότερα.

Οι εννέα εκλεγέντες και οι ψήφοι που έλαβαν είναι:

1. Θεολόγης Βύρων Theologis Travel 69 ψήφοι.
2. Ξυνοπούλου Καλλιόπη Choice Travel 46
3. Παπαδόπουλος Χρήστος Athos Hellas 35
4. Κουράκος Κωνσταντίνος Kourakos Travel 31
5. Θεοχαρίδου Αθανασία Aerogrammi 31
6. Βόγιας Γεώργιος Voya Travel 26
7. Φαρμάκης Γεώργιος Wiki Travel 26
8. Δημάκη Γεωργία Dimaki Travel 25

Για την ένατη και τελευταία εκλόγιμη θέση ισοψήφησαν η Βελώνη Σταματία Velonis Tours και ο Νικολαΐδης Ηλίας Splendid Travel. Και οι δυο συγκέντρωσαν από 23 ψήφους.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει τις επόμενες μέρες για να συγκροτηθεί σε σώμα.

Πηγή: http://kourakostravel.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.