Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στενή συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Γενικού Προξενείου Ελλάδος για το Ελληνικό Φεστιβάλ...

Στενή συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Γενικού Προξενείου Ελλάδος για το Ελληνικό Φεστιβάλ στο Ντίσελντορφ

Tatoulis_DusseldorfΗ διακριτή συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Ελληνικό Φεστιβάλ που θα διοργανωθεί στο Ντίσελντορφ το Σεπτέμβριο του 2015 από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος, συμφωνήθηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Γενικού Προξένου στο Ντίσελντορφ κ. Γρηγόρη Δελαβέκουρα, κατά τη συνάντησή τους στην έδρα του Προξενείου τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015.
Ο Γενικός Πρόξενος κ. Δελαβέκουρας χαρακτήρισε εχέγγυο επιτυχίας του Ελληνικού Φεστιβάλ τη στενή συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Κυβέρνηση του Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας και πρότεινε στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου να διαφημιστεί η Πελοπόννησος στην πρόσοψη της νέας έδρας του Προξενείου στο κέντρο του Ντίσελντορφ δωρεάν για έξι μήνες.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης, αφού εξήρε τη συνδρομή του Γενικού Προξένου στη συνεργασία της Περιφέρειας και του Κρατιδίου και στις λοιπές δράσεις εξωστρέφειας της Πελοποννήσου, συμφώνησε στη διαφήμιση της Πελοποννήσου και έθεσε στη διάθεση του Προξενείου κάθε δυνατή υποστήριξη στο έργο του.
Το Ελληνικό Φεστιβάλ, που θα διοργανωθεί το Σεπτέμβριο του 2015, έχει στόχο να παρουσιάσει την Ελληνική ταυτότητα, της δεύτερης μεγαλύτερης κοινότητας στο Ντίσελντορφ, τον Ελληνικό πολιτισμό, αρχαίο και σύγχρονο, όπως επίσης τις τελευταίες τάσεις και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ελληνικών αγροτικών προϊόντων, της γαστρονομίας και του τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.