Αρχική Αεροπορικά Νέα Περισσότερες από 500 ιδέες παγκοσμίως έλαβε η Airbus για το διαγωνισμό σπουδαστών...

Περισσότερες από 500 ιδέες παγκοσμίως έλαβε η Airbus για το διαγωνισμό σπουδαστών Fly Your Ideas

Ανακοινώθηκαν τα 100 καλύτερα concepts από την Airbus
F_Y_I_The_future_by_Airbus_-_Smart_Tech_ZoneΤο πρώτο στάδιο του παγκόσμιου διαγωνισμού σπουδαστών της Airbus Fly Your Ideas που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την UNESCO προσέλκυσε υποβολές από όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από 50 ειδικοί της Airbus αξιολόγησαν τις ιδέες που υποβλήθηκαν και επέλεξαν τους 100 καλύτερους που θα προχωρήσουν στην β’ φάση του διαγωνισμού.
 
Ο Ian Lane, Airbus Senior Expert και αξιολογητής του Fly Your Ideas σχολίασε: “ Με πολύ πάθος εξετάζουμε την κάθε ιδέα. Είναι πραγματικά προνόμιο να μοιράζεσαι τις τόσο εμπνευσμένες και χωρίς περιορισμούς προσεγγίσεις των ομάδων των σπουδαστών.” Και προσέθεσε: “Σαν επαγγελματίες της αεροπορικής βιομηχανίας, έχουμε insights για εξελίξεις και πατέντες που βρίσκονται σε επίπεδο έρευνας, άρα η ιδέα πρέπει να είναι αυθεντικά νέα. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, εφαρμόσιμο σε νέο πλαίσιο ή συνδυασμός με ένα στοιχείο με τρόπο που δεν έχουμε δει στο παρελθόν.
Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο τρόπο σκέψης και τις ιδέες που αποκομίζουν οι ειδικοί μας.

100 teams_for_airbusΑπό τις 100 ομάδες που επελέγησαν, μόνο 5 ομάδες θα προχωρήσουν στη τελική φάση και θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους ζωντανά σε ειδική εκδήλωση τον Ιούνιο του 2015. Η νικήτρια ομάδα θα λάβει ως έπαθλο το ποσόν των € 30.000, και η επιλαχούσα € 15.000.
 
Αυτό που διαφοροποιεί το Fly Your Ideas από αντίστοιχους παγκόσμιους σπουδαστικούς διαγωνισμούς είναι η εκτενής ανάμιξη των στελεχών της Airbus . Οι αξιολογητές προέρχονται από όλο το εύρος των ειδικοτήτων, και περιλαμβάνουν επαγγελματίες που δεν είναι τεχνικοί, όπως επίσης μηχανικούς και ειδικούς της αεροπορικής βιομηχανίας. Οι διαφορετικές κατηγορίες και κουλτούρες που συμμετέχουν, αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η Airbus, και την πεποίθηση της εταιρίας ότι η διαφορετικότητα είναι κίνητρο για την καινοτομία.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.