Αρχική Βραβεία Η Expedia βραβεύβει 3 ξενοδοχεία του Ομίλου Philian Hotels & Resorts

Η Expedia βραβεύβει 3 ξενοδοχεία του Ομίλου Philian Hotels & Resorts

Philian_HotelsΣύμφωνα με τη λίστα που απέστειλε η Expedia, 3 από τα 10 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία των Σποράδων, για τον μήνα Φεβρουάριο ανήκουν στον Όμιλο Philian Hotels & Resorts της οικογένειας Κουκουλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, το Vigles Sea View, Tomato Hotel και Irida Aegean View ήταν στην εν λόγω λίστα. Τα αποτελέσματα βγήκαν σύμφωνα με τις κρατήσεις που έγιναν τον προηγούμενο μήνα σε παγκόσμια κλίμακα.
 
Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου, κ. Θωμά Κουκουλάκη, το αποτέλεσμα δεν ήρθε καθόλου τυχαία, καθώς “ο Όμιλος μας  διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο τμήμα κρατήσεων, το οποίο διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις κρατήσεις με σκοπό τις επιτυχημένες πωλήσεις. Οι επιτυχημένες πωλήσεις δε μεταφράζονται μόνο σε κρατήσεις αλλά και σε ικανοποίηση των πελατών. Το τμήμα απαρτίζεται από καταρτισμένα άτομα πάνω στον τομέα των πωλήσεων και των κρατήσεων, τα οποία διαθέτουν μία τεράστια εμπειρία πάνω στις τουριστικές πωλήσεις.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.