Αρχική Βραβεία Διαγωνισμός Τουριστικής Φωτογραφίας ΤΕΙ Αθήνας «Ελληνική Φύση και Ζωή»

Διαγωνισμός Τουριστικής Φωτογραφίας ΤΕΙ Αθήνας «Ελληνική Φύση και Ζωή»

fotosΜε ιδιαίτερη απήχηση ολοκληρώθηκε ο Φοιτητικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας του ΤΕΙ Αθήνας με θέμα «Ελληνική Φύση και Ζωή».
Στόχος του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη του ελληνικού «τοπίου». Σε αυτό το πλαίσιο, ο διαγωνισμός περιείχε τις εξής τρεις υποκατηγορίες:
    •    «Φυσικά τοπία και μνημεία»,
    •    «Στιγμιότυπα της ελληνικής ζωής από την καθημερινότητα ή από ήθη και έθιμα»,
    •    «Προσωπογραφίες ελληνικών φυσιογνωμιών».
Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ο οποίος είχε ως καταληκτική ημερομηνία την 30η Νοεμβρίου 2014, υποβλήθηκαν εκ μέρους των φοιτητών του ιδρύματος φωτογραφίες με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Απ’ αυτές αναδείχθηκαν οι 10 πρώτες, μέσω ψηφοφορίας 11μελούς κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελούνταν τόσο από μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΤΕΙ Αθήνας, όσο και από επαγγελματίες φωτογράφους κι ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης».
Η βράβευση των διακριθέντων έργων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή, η οποία θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Συμβουλίου του ΤΕΙ Αθήνας την Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015, ώρα 13:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.