Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά To Επιμελητήριο Κυκλάδων στηρίζει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Aegean Startups

To Επιμελητήριο Κυκλάδων στηρίζει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Aegean Startups

Epimelitirio_Kykladwn_LogoΛαμβάνοντας υπόψη τον υψηλό δείκτη ανεργίας και τις αντίξοες επιχειρηματικές συνθήκες που διαμορφώνονται για τους νέους και τις νέες των Κυκλάδων μέσα από τη συνεχιζόμενη κρίση, το Επιμελητήριο Κυκλάδων στηρίζει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, AEGEAN Startups, για την ανάδειξη και στήριξη των καλύτερων επιχειρηματικών σχεδίων που σχετίζονται με τους τομείς προτεραιότητας της περιοχής του Αιγαίου.

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας AEGEAN Startups
πραγματοποιείται από τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ) και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Στόχος του διαγωνισμού είναι να εμπνεύσει τους νέους και τις νέες με ενδιαφέρον στο επιχειρείν να καταθέσουν τις επιχειρηματικές προτάσεις οι οποίες επιδεικνύουν νέους τρόπους επιχειρηματικότητας και καινοτομίας και που μπορούν να αναδείξουν το ιδιαίτερο προφίλ της περιοχής. Θα βραβευτούν οι προτάσεις που θα αναδειχθούν από τα στάδια του διαγωνισμού τα οποία και θα λάβουν δημοσιότητα και περαιτέρω υποστήριξη για την υλοποίησή τους.

H προθεσμία για το 1ο στάδιο υποβολής προτάσεων στο διαγωνισμό είναι έως τις 2 Μαρτίου 2015. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να λάβετε από το διαδικτυακό τόπο www.aegean-startups.gr όπου υπάρχουν και οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.