Αρχική Αεροπορικά Νέα H Avianca προχωρά σε δέσμευση για 100 A320neo αεροσκάφη

H Avianca προχωρά σε δέσμευση για 100 A320neo αεροσκάφη

A320 – το χαρακτηριστικό περιφερειακό αεροσκάφος μονού διαδρόμου

Airbus A320neo

Η Avianca Holdings S.A. υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με την  Airbus για  100 αεροσκάφη του τύπου A320neo . Η Avianca θα βασίσει την ανανέωση του στόλου της στην οικογένεια του  A320neo .

“Μετά από μία ενδελεχή τεχνική αξιολόγηση, επιλέξαμε το τύπο A320neo για την εξαιρετική του επίδοση στην κατανάλωση καυσίμων, την αξιοπιστία του και την άνεση του,” δήλωσε ο Fabio Villegas Ramirez, Avianca Chief Executive Officer.  “Οι δυνατότητες αυτές είναι σημαντικές για την περαιτέρω ανάπτυξη μας , τον εκμοντερνισμό του στόλου μας και την βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας.”

“ Η Airbus νιώθει προνομιακά που εργάζεται για την ολοκλήρωση αυτής της σημαντικής συμφωνίας με την Avianca ,” δήλωσε ο John Leahy, Airbus Chief Operating Officer, επιβατικών αεροσκαφών. “Είμαστε υπερήφανοι που η Avianca θα στηρίξει στο A320neo, χάρις στην αδιαμφισβήτητη παραγωγικότητα του και την αποτελεσματικότητα του στην κατανάλωση καυσίμων, την ανανέωση του στόλου της. Το A320neo είναι το ιδανικό αεροσκάφος για τα πιο μακρινά δρομολόγια με αεροσκάφη μονού διαδρόμου σε αεροδρόμια μεγάλου υψομέτρου που πραγματοποιεί η Avianca στο δίκτυο της.”

Η Avianca συνεργάζεται με την Airbus στον εκμοντερνισμό του στόλου της και στα προγράμματα επέκτασης της για χρόνια.     Το 2012, η  Avianca παρήγγειλε  51 αεροσκάφη του τύπου A320 , που συμπεριλάμβαναν και 33 A320neo. Η αεροπορική εταιρία έχει συνδυάσει παραγγελίες για περίπου 200 αεροσκάφη Airbus , με τα 130 να είναι ήδη σε υπηρεσία.

Η οικογένεια του τύπου A320 είναι η πρώτη σε πωλήσεις αεροσκαφών μονού διαδρόμου παγκοσμίως, με περισσότερες από  11,500 παραγγελίες μέχρι σήμερα και σχεδόν  6,400 αεροσκάφη να έχουν παραδοθεί σε περισσότερους απο  400 πελάτες παγκοσμίως. Χάρις στη πλατύτερη καμπίνα του, όλα τα μέλη της οικογένειας του τύπου A320 προσφέρουν στην αεροπορική βιομηχανία το υψηλότερο επίπεδο άνεσης σε όλες τις θέσεις και τα πιο άνετα καθίσματα 18” της Airbus’ σαν στάνταρ εξοπλισμό στην οικονομική θέση. Το νεώτερο μέλος της οικογένειας του τύπου A320 , το A320neo, ενσωματώνει νέας γενιάς κινητήρες και Sharklets (συσκευές πτερύγων) που απο κοινού προσφέρουν περισσότερο από 15% οικονομία καυσίμων απο την πρώτη ημέρα και 20% από το 2020. Οι παραγγελίες για το NEO έχουν φτάσει τα 3,600 αεροσκάφη απο 70 πελάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.