Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Attica fam trip, HATTA welcomes TURSAB – Τι μας είπε ο κ....

Attica fam trip, HATTA welcomes TURSAB – Τι μας είπε ο κ. Yilmaz και η κα Akar

Hatta_Tursab_Attica_Fam_trip-Feb_2015Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Fam Trip που διοργάνωσε ο HATTA για τα μέλη της TURSAB.

Ο κ. Ertygur Yilmaz, Head of Department of Travel Agencies of the Turkish Cultural and Tourism Ministry εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποΐηση, στη Travelling News, από την φιλοξενία που τους επιφύλαξε ο ΗΑΤΤΑ προς αυτόν και την αντιπροσωπεία της TURSAB.

Επίσης τόνισε, στη Travelling News, την καλή συνεργασία που έχουν ο Τούρκικος Οργανισμός Τουρισμού με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Η κα. Berna Akar, Corporate Affairs TURSAB προέβαλε την επιθυμία και τους λόγους των Τούρκων να επισκεφθούν την Ελλάδα. Επίσης ανέφερε το ενδιαφέρον τους να προσελκύσουν Έλληνες να επικεφθούν τη Τουρκία, γι’ αυτό εξ άλλου πρόκειτα να ξαναεπισκεφθεί την Ελλάδα αντιπροσωπεία Τούρκων Incoming στα τέλη Μαρτίου, για να προβάλλουν, σε συνεργασία με την Turkish Airlines τη Τουρκία.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε η κα. Berna Akar στη δημιουργία πακέτων που θα περιλαμβάνουν την Ελλάδα, Τουρκία και άλλες χώρες, πέραν από τα κλασσικά πακέτα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.