Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Ryanair προσφέρει ναύλους από Αθήνα προς Ρώμη (Τσιαμπίνο) από 14,99€

Η Ryanair προσφέρει ναύλους από Αθήνα προς Ρώμη (Τσιαμπίνο) από 14,99€

Ryanair-business-plusΗ Ryanair, προσκαλεί όλους τους επιβάτες της να κλείσουν τα εισιτήριά τους για ένα ταξίδι από Αθήνα προς Ρώμη από 14,99 ευρώ.
Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου και θα αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο του 2015.
 
Ο John Alborante, διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε:
 
Η Ryanair, απελευθερώνει ναύλους προς κράτηση από 14,99 ευρώ προς μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ιταλίας, καθιστώντας ένα ταξίδι προς την Ρώμη ως την ιδανική επιλογή για μια απόδραση. Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair λόγο των χαμηλών ναύλων της, έκτακτη εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Τώρα μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής. Μπορούν επίσης να μεταφέρουν δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους, να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις  και από τις νέες μας  υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, και να χρησιμοποιήσουν τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές.”
 
Η Ryanair σας δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι προς την Ρώμη, απελευθερώνοντας ναύλους προς κράτηση από 14,99 ευρώ για ταξίδια μέσα στον Μάρτιο. Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα Ryanair.com και επιλέξτε τις πτήσεις σας στις χαμηλές αυτές τιμές, μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου. Η κράτηση θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 14 μέρες πριν την ημερομηνία ταξιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.