Αρχική Βραβεία Top Yield Performance Award για τη Mideast

Top Yield Performance Award για τη Mideast

Η χρονιά επιτυχιών κλείνει για τη Mideast με μία ακόμα βράβευση Η Etihad Airways διακρίνει την εταιρία για τις πωλήσεις της κατά το 2014

indexΤο 2014 υπήρξε αδιαμφισβήτητα μια κομβική χρονιά για τη Mideast, γεμάτη επιτυχίες, κατορθώματα και βραβεύσεις γύρω από όλες τις δραστηριότητές της στον εξερχόμενο, εισερχόμενο και συνεδριακό τουρισμό.

Η σειρά βραβεύσεων για το 2014 έκλεισε για τη Mideast με μία ακόμη διάκριση από την Etihad Airways, τον Εθνικό μεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Η γνωστή αεροπορική εταιρία απένειμε στη Mideast το Top Yield Performance Award σε αναγνώριση του μεγάλου αριθμού εισιτηρίων που εξέδωσε αλλά και των συνολικών πωλήσεων που σημείωσε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους 2014 σε προορισμούς του δικτύου της εν λόγω αεροπορικής.

Η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Ιδιοκτήτρια και Γενική Διευθύντρια της Mideast, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση αυτή μας τιμά δεόντως, καθώς προέρχεται από μια εταιρία διεθνούς κύρους και βεληνεκούς. Η συνεχής αναγνώριση του έργου μας από συνεργάτες μας αποτελεί για εμάς ένα επιπλέον κίνητρο για να ανεβάζουμε τον πήχη ακόμη ψηλότερα προσφέροντας πρώτης τάξεως υπηρεσίες στο ολοένα αυξανόμενο πελατολόγιό μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.