Αρχική Αεροπορικά Νέα Germanwings: τώρα πτήσεις και προς Αθήνα από τον νέο κόμβο του Ντίσελντορφ

Germanwings: τώρα πτήσεις και προς Αθήνα από τον νέο κόμβο του Ντίσελντορφ

Germanwings A319Τη σύνδεση της Αθήνας με το Ντίσελντορφ ξεκινά από τις αρχές Μαρτίου και για πρώτη φορά η γερμανική αεροπορική εταιρεία Germanwings, ενισχύοντας περαιτέρω την τουριστική κίνηση της ελληνικής πρωτεύουσας, με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Έτσι, εκτός από τη σύνδεση της Αθήνας με την Κολονία/Βόννη και τη Στουτγκάρδη, η Germanwings παρέχει στους επιβάτες της μια ακόμα επιλογή ταξιδιού προς το Ντίσελντορφ, το κέντρο μόδας της Γερμανίας.

Οι Έλληνες ταξιδιώτες θα μπορούν πλέον να επισκεφθούν την πρωτεύουσα της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας. Το Ντίσελντορφ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πολιτισμικά, οικονομικά και εμπορικά κέντρα της Γερμανίας. Η παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τις μπαρόκ εκκλησίες και τα καταπράσινα πάρκα, η εντυπωσιακή περαντζάδα στις όχθες του Ρήνου αλλά και οι γκαλερί σύγχρονης και κλασικής τέχνης, τα νεανικά κλαμπάκια, τα παραδοσιακά γερμανικά εστιατόρια με τη φρέσκια μπύρα και πολύ μα πολύ shopping. Άλλωστε το Ντίσελντορφ είναι ο νούμερο ένα προορισμός της Γερμανίας για τους fashionistas καθώς φιλοξενεί καταστήματα διάσημων οίκων μόδας και εντυπωσιακά εμπορικά κέντρα. 

Την ίδια ώρα, οι Γερμανοί τουρίστες έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με τη Germanwings άνετα και οικονομικά προς την ελληνική πρωτεύουσα και να γνωρίσουν τις ομορφιές της Αθήνας. Η ιστορία της πόλης χρονολογείται πάνω από 5000 χρόνια και οι λάτρεις του πολιτισμού μπορούν να επισκεφθούν πολλά ιστορικά μνημεία και μουσεία. Στα πολλά εστιατόρια της πόλης, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τοπικές σπεσιαλιτέ και τα καλύτερα ελληνικά κρασιά. Επίσης αξίζει μια βόλτα στην ύπαιθρο της Αθήνας, με τα πολλά πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία, αλλά και τις υπέροχες παραλίες της.

Επίσης από τις αρχές Μαρτίου η Germanwings προσθέτει μια επιπλέον πτήση από το Ντίσελντορφ προς την ισπανική Μάλαγα αυξάνοντας σε τρία τα εβδομαδιαία δρομολόγιά της, ενώ προσθέτει στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα μια εβδομαδιαία πτήση προς τη Jerez de la Frontera της ισπανικής Ανδαλουσίας και μια εβδομαδιαία πτήση προς τη Φάρο της νότιας Πορτογαλίας, δύο εξαίσια παραθαλάσσια θέρετρα της νότιας Ευρώπης

Το Ντίσελντορφ αποτελεί πλέον την κύρια βάση της Germanwings, από όπου ξεκινούν πτήσεις προς 52 ευρωπαϊκούς προορισμούς, από τους συνολικά 115 που πραγματοποιεί πλέον η αεροπορική εταιρεία, μέλος του Ομίλου Lufthansa.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.