Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τώρα και στην Ουγγαρία η «Mouzenidis Τravel»

Τώρα και στην Ουγγαρία η «Mouzenidis Τravel»

Mouzenidis Travel Budapest 7 Mouzenidis Travel Budapest 4Το Υποκατάστημά της στη Βουδαπέστη εγκαινίασε στις 28 Ιανουαρίου του 2015 η «Mouzenidis Τravel» προσθέτοντας  έτσι στη λίστα των χωρών, στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία, ακόμα μια χώρα της Ευρώπης, την Ουγγαρία.

Mouzenidis Trvel Budapest 1 Mouzenidis Travel Budapest  9Τα γραφεία της Mouzenidis Travel βρίσκονται στο ιστορικό κέντρο της Βουδαπέστης, στην οδό Dorottya utca 3, σε ένα εντυπωσιακό παραδοσιακό κτίριο.
Με το άνοιγμα Υποκαταστήματος, οι λάτρεις της Ελλάδας στην Ουγγαρία, αποκτούν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν όλο το φάσμα του τουριστικού προϊόντος και των τουριστικών υπηρεσιών άριστης ποιότητας που προσφέρει η «Mouzenidis Τravel» στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η Ελλάδα γίνεται πιο προσιτή και προσβάσιμη  στους κατοίκους της χώρας και πλέον, τα τουριστικά γραφεία της Ουγγαρίας και οι απλοί τουρίστες θα  μπορούν άμεσα να λύνουν όλα τα ζητήματα αναφορικά με τις διακοπές στην Ελλάδα, να λαμβάνουν πλήρη στοιχεία και πληροφορίες  αναφορικά με το τουριστικό προϊόν της εταιρείας και συμβουλές από τους ειδικούς της Mouzenidis Travel, να προγραμματίζουν και να προβαίνουν σε κράτηση ταξιδιών στην Ελλάδα ανά πάσα στιγμή.

Παράλληλα, στους χώρους του γραφείου λειτουργεί ειδικό τμήμα με παραδοσιακά προιόντα διατροφής αλλά και καλλυντικά από την Ελλάδα
Στα εγκαίνια  του Υποκαταστήματος παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ομίλου Mouzenidis Group  κ.Μπόρις Μουζενίδης, ο Γενικός  Διευθυντής της «Mouzenidis Τravel» στη Ρωσία Αλέξανδρος Τσαντεκίδης, o Aκόλουθος της Ελλάδας  κ. Λουκάς Τσώκος και άλλοι εκπρόσωποι του Προξενείου της Ελλάδας στην Ουγγαρία, στελέχη της ΕΟΤ Ουγγαρίας, εκπρόσωποι της  Κυβέρνησης της Ουγγαρίας, ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ουγγαρία  κ. Βάσσος Τσεμπερλέν, ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Ουγγαρία  κ. Ιλάν Μορ και άλλοι  επίσημοι, καθώς και οι Διευθυντές των μεγαλύτερων τουριστικών εταιρειών της χώρας και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Ο Mouzenidis Group είναι ένας μεγάλος Ελληνικός Όμιλος, με ιστορία 20 ετών επιτυχούς πορείας  στην τουριστική αγορά. Κατά τη διάρκεια της πορείας αυτής, η κύρια Εταιρεία του Ομίλου – τουριστικός πράκτορας «Mouzenidis Τravel» – κατέχει την πρωταρχική θέση  στον τουριστικό τομέα  με προορισμό την Ελλάδα.

Τα Υποκαταστήματα της εταιρείας λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία  σε πολλές πόλεις της Ρωσίας, Ουκρανίας, Λευκορωσίας, Μολδαβίας και του Καζακστάν. Σήμερα τα γραφεία της εταιρείας λειτουργούν στη Λετονία, Βουλγαρία, Σερβία και Ρουμανία.

Παρ’ όλα αυτά ο Όμιλος δεν  περιορίζεται  στα κεκτημένα και συνεχώς αναζητάει νέες αγορές και διευρύνει το φάσμα των δραστηριοτήτων του  με κατεύθυνση την Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.