Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στη διάθεση της κυβέρνησης ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών

Στη διάθεση της κυβέρνησης ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών

σαεεΟ Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών ΣΑΑΕ – εύχεται καλή επιτυχία στην νέα ηγεσία του Ελληνικού Τουρισμού και θέτει τον Σύνδεσμο στη διάθεση της κυβέρνησης, για όλα τα θέματα που άπτονται στις αερομεταφορές και τα ελληνικά αεροδρόμια.

Με την ευκαιρία, θέλουμε να τονίσουμε το θέμα της επείγουσας βελτίωσης των υποδομών – παροχής υπηρεσιών στους επιβάτες – στα περιφερειακά αεροδρόμια και την επιτακτική ανάγκη συγκράτησης του κόστους λειτουργίας όλων των αεροδρομίων της χώρας, με κύριο αυτό της Αθήνας, το οποίο πρέπει επιτέλους να γίνει ανταγωνιστικό.

Η επιτυχία του ελληνικού τουρισμού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις αεροπορικές συνδέσεις σε ποσοστό 80% όλων των αφίξεων. Οι αεροπορικές εταιρίες στην Ελλάδα, ελληνικές και ξένες, απασχολούν άμεσα και έμμεσα πάνω από 100.000 εργαζόμενους και συμβάλουν στην ελληνική οικονομία το 2.5% του ΑΕΠ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.