Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η AirFast Tickets στην Κίνα – Σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις για...

Η AirFast Tickets στην Κίνα – Σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις για την πώληση μετοχικού πακέτου

Νικόλαος Κοκλώνης – Επίσκεψη στην οικεία του πρώην Υπουργού Εξωτερικών της Κίνας
Σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις της συμφωνίας για την πώληση μετοχικού πακέτου της
Airfasttickets

Airfasttickets@BaiDu-1 Airfasttickets@House of Minister of Foreign Affairs in ChinaΣτο Πεκίνο βρίσκονται ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Airfasttickets, Νικόλαος Κοκλώνης με στενούς του συνεργάτες, στο πλαίσιο κύκλου επαφών που πραγματοποιούν με ανώτατα στελέχη ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Κίνα, όπως η BAI DU και η XIAOMI.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η  XIAOMI το 2014 ανακηρύχθηκε ως η μεγαλύτερη παγκοσμίως σε αξία τεχνολογική StartUp εταιρία λαμβάνοντας 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια χρηματοδότηση από επενδυτές και απογείωσε την αξία της στα 46 δισεκατομμύρια δολάρια. Μέρος των παραπάνω συναντήσεων αποτελεί η πώληση μετοχικού πακέτου της Airfasttickets, της οποίας οι διαπραγματεύσεις της συμφωνίας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, χωρίς αυτό να αποτελεί το μοναδικό σκοπό του παραπάνω ταξιδιού, καθώς υπάρχει προοπτική και για περαιτέρω επιχειρηματικές συνεργασίες.  

Κατά την επίσκεψη τους στην Κινέζικη πρωτεύουσα, τα στελέχη της Airfasttickets βρέθηκαν στην οικεία του πρώην Υπουργού Εξωτερικών στην Κίνα, όπου και συναντήθηκαν με υψηλόβαθμα στελέχη της Κίνας. Η σύζυγος του Υπουργού Εξωτερικών και μοναδικού αντιπροσώπου στον οργανισμό Ενωμένων Εθνών, ο οποίος απεβίωσε πριν δύο χρόνια, τους υποδέχτηκε στο σπίτι της, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Προεδρικό γραφείο, μέρος όπου έχουν την δυνατότητα να εισέρχονται ελάχιστα άτομα. Ο Νικόλαος Κοκλώνης και οι στενοί του συνεργάτες συνομίλησαν επίσης με στελέχη των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιριών της Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.