Αρχική Αεροπορικά Νέα Κυπριακές αερογραμμές, το ΥΠΟΙΚ ανακοίνωσε: Το Κυπριακό Κράτος θα καλύψει οικονομικά τους...

Κυπριακές αερογραμμές, το ΥΠΟΙΚ ανακοίνωσε: Το Κυπριακό Κράτος θα καλύψει οικονομικά τους επιβάτες της Cyprus

cyprus_airways_foto-300x204“Μετά την απόφαση για άμεσο τερματισμό του πτητικού προγράμματος των Κυπριακών Αερογραμμών, η Κυπριακή Κυβέρνηση αποφάσισε όπως προσφέρει εναλλακτικές διευθετήσεις σε όλους τους επιβάτες που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια σε πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών” τονίζει σε σχετική ανακοίνωση το Υπουργείο Οικονομικών, λεπτά μετά την ανακοίνωση της Κομισιόν για την εταιρεία.

Παράλληλα, το ΥΠΟΙΚ τονίζει: “Οι εναλλακτικές αυτές διευθετήσεις, ανάλογα με την περίπτωση, είναι δυνατό να περιλαμβάνουν τη ναύλωση αεροσκαφών, τη μεταφορά του επιβάτη με άλλη αεροπορική εταιρεία στον προορισμό του είτε απευθείας είτε με ενδιάμεσο σταθμό ή και οποιονδήποτε συνδυασμό των πιο πάνω, που να επιφέρει την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση σχετικά με τις αρχικές επιλογές και διευθετήσεις του επιβάτη. Η Δημοκρατία θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος των εναλλακτικών πτήσεων και ως εκ τούτου το επιβατικό κοινό δεν θα επιβαρυνθεί με οποιοδήποτε τρόπο”.

Στη συνέχεια το Υπουργείο σημειώνει: “Πληροφορούνται οι επηρεαζόμενοι επιβάτες που έχουν διευθετήσει το ταξίδι τους με ημερομηνίες αναχώρησης μέχρι και τις 9/2/2015 μπορούν άμεσα να επικοινωνούν με το ταξιδιωτικό γραφείο Top Kinisis Travel Public στον παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό 77787878, ή αν τηλεφωνούν από το εξωτερικό στον αριθμό +35 22869999, ούτως ώστε να διευθετηθεί η έκδοση νέου εισιτηρίου.  Για τους υπόλοιπους επιβάτες με ημερομηνία αναχώρησης από τις 10/2/2015 θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση εντός των προσεχών ημερών”.

Cyprus_Top-KinissisΑπό την ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού γραφείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.topkinisis.com, θα παρέχονται επίσης γενικές πληροφορίες για τις διευθετήσεις που γίνονται ή/και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τους επιβάτες

 

sigmalive

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.