Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Blue Air ανοίγει νέα επιχειρησιακή βάση στην Κύπρο

Η Blue Air ανοίγει νέα επιχειρησιακή βάση στην Κύπρο

Blue_AirΗ αεροπορική εταιρεία Blue Air ανακοίνωσε τη Τρίτη 13 Ιανουαρίου, ότι από τις 19 Ιανουαρίου του 2015 ανοίγει νέα επιχειρησιακή βάση στην Κύπρο, πραγματοποιώντας πτήσεις Λάρνακα-Αθήνα και Λάρνακα-Θεσσαλονική μετ’ επιστροφή για να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό της Κύπρου. 

Σε ανακοίνωση, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία αναφέρει ότι θα εκτελούνται επτά πτήσεις προς Αθήνα (Δευτέρα – Κυριακή) και τρεις πτήσεις προς Θεσσαλονίκη (Τρίτη – Πέμπτη – Κυριακή), ενώ οι πτήσεις αυτές αναμένεται να αυξηθούν, όπως σημειώνει.

Αναφέρει, επίσης, ότι παραμένει και το ήδη υφιστάμενο δρομολόγιο προς Βουκουρέστι με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις και η εταιρεία έχει ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυο της από Κύπρο και σε άλλους προορισμούς.

Η Blue Air αναφέρει ότι την ώθησε να προσθέσει στο πρόγραμμα της νέους προορισμούς, επιδιώκοντας μια δυναμική παρουσία στο χώρο αερομεταφορών τόσο στο νησί όσο και στην Ευρώπη.

 

Πηγή: riknews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.