Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά SWOT: Με περισσότερες από 1000 συνολικά συναντήσεις, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2ου...

SWOT: Με περισσότερες από 1000 συνολικά συναντήσεις, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2ου Business Travel Professionals Forum

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 2ΟΥ BUSINESS TRAVEL PROFESSIONALS FORUM ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ, το Forum διοργανώθηκε από τη SWOT

SWOT_2014-12-11 2014-12-11_SWOT

Με περισσότερες από 1000 συνολικά συναντήσεις, σε μόλις 8 ώρες, μεταξύ στελεχών ξενοδοχειακών μονάδων & χώρων εκδηλώσεων με εμπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2ου Business Travel Professionals Forum που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η SWOT και έθεσε το δυναμικό του αποτύπωμα στις προσπάθειες ανάπτυξης του τουρισμού της χώρας μας.

Στην εκδήλωση, η οποία είχε τεθεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), συμμετείχαν 29 ξενοδοχειακές εταιρείες & χώροι εκδηλώσεων απ’ όλη την Ελλάδα, 44 εμπορικές εταιρείες με ενδιαφέρον στον επαγγελματικό & συνεδριακό τουρισμό και 40 ταξιδιωτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται ως PCO’s, DMC’s, MICE’s, Wholesalers.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης στον χαιρετισμό του επεσήμανε τη σημασία της διοργάνωσης για την ελληνική τουριστική δραστηριότητα, ενώ τόνισε με έμφαση την ανάγκη τέτοιων επιτυχημένων πρωτοβουλιών, προκειμένου να αναπτύσσονται τόσο εποικοδομητικές συναντήσεις μεταξύ των τουριστικών παραγόντων.

Στο δικό του καλωσόρισμα, ο Διευθύνων Εταίρος της SWOT κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο τουρισμός «Θα παραμείνει η κορωνίδα της αναπτυξιακής πολιτικής της πατρίδας μας και είναι χρέος όλων μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην προώθηση και προβολή του, ενισχύοντας την επικοινωνία μεταξύ όλων των φορέων του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.