Αρχική Αεροπορικά Νέα RYANAIR: Νέο απ’ ευθείας δρομολόγιο ΧΑΝΙΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ από τον ερχόμενο Απρίλιο

RYANAIR: Νέο απ’ ευθείας δρομολόγιο ΧΑΝΙΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ από τον ερχόμενο Απρίλιο

Χανιά προς Μάντσεστερ, από €35,99 για ταξίδια μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2015, για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης(25 Δεκ).

Ryanair-business-plusΗ Ryanair, στις 19 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε το νέο δρομολόγιο Χανιά-Μάντσεστερ που ξεκινάει τον Απρίλιο του 2015. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2015 από τα Χανιά θα συμπεριλαμβάνει επίσης το νέο δρομολόγιο προς το αεροδρόμιο της Γλασκώβης και θα αυξήσει τη συχνότητα προς την Αθήνα (συχνότητα 20 πτήσεων την εβδομάδα).

Η Ryanair θα μεταφέρει πάνω από 850.000 επιβάτες ετησίως και θα υποστηρίξει 850* παράπλευρες θέσεις εργασίας στον Αερολιμένα των Χανίων.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair στα Χανιά θα προσφέρει: · 2 νέα καλοκαιρινά δρομολόγια προς Μάντσεστερ και Γλασκώβη · 29 χειμερινά δρομολόγια σε σύνολο · 100 εβδομαδιαίες πτήσεις · Πάνω από 850,000 επιβάτες για το έτος στα Χανιά · Πάνω από 850 παράπλευρες θέσεις εργασίας στον αερολιμένα Χανίων Η Ryanair εγκαινιάζει το δεύτερο νέο δρομολόγιο για τα Χανιά, του καλοκαιρινού προγράμματος της, προς Μάντσεστερ. Η νέα αυτή σύνδεση θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο 2015 με συχνότητα δύο δρομολογίων την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Το επόμενο καλοκαίρι οι Έλληνες και ξένοι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν 29 δρομολόγια από τα Χανιά, καθώς και να επωφεληθούν από τη δυνατότητα προ-επιλογής θέσεων, τη δωρεάν μεταφορά μίας δεύτερης χειραποσκευής, μειωμένες τιμές, μια νέα ιστοσελίδα, μια ολοκαίνουρια εφαρμογή με κάρτες επιβίβασης μέσω κινητού και την νέα Οικογενειακή Υπηρεσία μας, που καθιστά την Ryanair ιδανική επιλογή για οικογένειες , επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Η Ryanair βρίσκεται στην επιπλέον ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αύξηση της συχνότητας των καλοκαιρινών της εσωτερικών δρομολογίων προς Αθήνα (συχνότητα 20 εβδομαδιαίων πτήσεων)

Η Ryanair γιόρτασε την ανακοίνωση του νέου καλοκαιρινού δρομολογίου 2015 για το Μάντσεστερ απελευθερώνοντας θέσεις προς πώληση από €35.99 για ταξίδια μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2015. Οι χαμηλού ναύλου θέσεις είναι διαθέσιμες για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (25 Δεκ).

Ο Διευθυντής Marketing και πωλήσεων για την Ελλάδα, John Alborante, δήλωσε: “Η Ryanair βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσει το νέο της δρομολόγιο για το 2015 προς Μάντσεστερ με συνολικά 29 συναρπαστικούς προορισμούς προς επιλογή. Η Ryanair είναι περαιτέρω ενθουσιασμένη να ανακοινώσει την αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων της προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την καλοκαιρινή σεζόν που ξεκινάει από 1 Απριλίου.

Η Ryanair θα μεταφέρει το επόμενο έτος πάνω από 850.000 επιβάτες στα Χανιά. Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair για τις χαμηλές μας τιμές, την εξαιρετική εξυπηρέτηση μας και τη μεγάλη ποικιλία δρομολογίων.

Τώρα μπορούν να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές πτήσεις τους για το 2015 ακόμα νωρίτερα στη νέα βελτιωμένη ιστοσελίδα μας καθώς και στη νέα μας εφαρμογή, να μεταφέρουν δωρεάν μία δεύτερη χειραποσκευή, να επωφεληθούν από την προεπιλογή θέσεων, καθώς και από τις νέες μας υπηρεσίες Family Extra και Business Plus.Οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους σε όλα τα στάδια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολύ περισσότερα από απλώς τις χαμηλότερες τιμές .

Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του νέου δρομολογίου, για το 2015, από τα Χανιά προς Μάντσεστερ, απελευθερώνουμε θέσεις προς πώληση από € 35,99 για ταξίδια μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2015, οι οποίες είναι διαθέσιμες για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης(25 Δεκ).

Επειδή αυτές οι εκπληκτικά χαμηλές τιμές θα εξαντληθούν γρήγορα , οι επιβάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν εγκαίρως στην ιστοσελίδα μας www.ryanair.com προκειμένου να μην τις χάσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.