Αρχική Αεροπορικά Νέα H easyJet έσπασε ρεκόρ των πελατών που ταξίδεψαν για τις Γιορτές!

H easyJet έσπασε ρεκόρ των πελατών που ταξίδεψαν για τις Γιορτές!

• Κυριακή 21 Δεκεμβρίου προβλέπεται να είναι η μέρα με την μεγαλύτερη επιβατική κίνηση. Tαξίδεψαν πάνω από 170,000 επιβάτες
• Ρεκόρ: 1.5 εκ. πελάτες θα ταξιδέψουν με την easyJet κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου

easyJet orangeΤο Σάββατο και η Κυριακή που μας πέρασαν ήταν το ΣΚ με τις περισσότερες Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις στην ιστορία της εταιρείας. Με αριθμούς να αγγίζουν άνω των 170.000 επιβατών που ταξίδεψαν σε περισσότερες από 1200 πτήσεις σε όλο το δίκτυο της. Ρεκόρ αριθμού 1.5 εκ. επιβατών θα σημειωθεί  μεταξύ 20 και 29 Δεκεμβρίου, σε πάνω από 11.000 πτήσεις της easyJet, με μεγάλο αριθμό να επιλέγουν να ταξιδέψουν νωρίτερα για να αποφύγουν την συμφόρηση της κίνησης της Χριστουγεννιάτικης εξόδου.


Μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάνω από 100.000 επιβάτες θα ταξιδέψουν από/προς τα αεροδρόμια της Αγγλίας σε 740 πτήσεις την Κυριακή 21/12, δημιουργώντας άλλο ένα  ρεκόρ- για τους περισσότερους πελάτες που απέδρασαν με την easyJet μέσα σε μία μέρα.
Το Μπέλφαστ και το Εδιμβούργου στην κορυφή της λίστας των πιο δημοφιλών  προορισμών  με πολλούς πελάτες να επιστρέφουν στην πατρίδα τους για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους. Το Εδιμβούργο παραμένει επίσης δημοφιλές ως προορισμός για την αλλαγή του χρόνο. Η Γενεύη συγκαταλέγεται στις top επιλογές για εκείνους που κατευθύνονται προς τις Άλπεις για να απολαύσουν τα χειμερινά σπορ.

Η κα. Sophie Dekkers, Director της αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε:
 «Είδαμε μεγάλη ζήτηση το περασμένο Σαββατοκύριακο στα 700+ δρομολόγια του δικτύου μας με κορύφωση την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, όπου περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ μας επέλεξαν για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους ή για να επιστρέψουν στις οικογένειες του για τις γιορτές» .
 «Το διάστημα των Χριστουγέννων ήταν ανέκαθεν η περίοδος με αυξημένη επιβατική κίνηση  και φέτος δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Είτε οι πελάτες που πετούν για να επισκεφθούν φίλους και την οικογένεια ή για αποδράσεις για σκι, κτλ στόχος μας είναι να κάνουμε το ταξίδι των πελατών μας όσο το δυνατόν πιο εύκολο, ευχάριστο και φυσικά προσιτό»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.