Αρχική Βραβεία Χρυσό βραβείο για το Discovergreece.com στα Ermis Awards

Χρυσό βραβείο για το Discovergreece.com στα Ermis Awards

newsfeed_ermis awardsΜε δύο βραβεία τιμήθηκε η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece στον ετήσιο θεσμό της ΕΔΕΕ
 
Σημαντικές διακρίσεις σε δύο κατηγορίες βραβείων απέσπασε το Discovergreece.com, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, κατά τη χθεσινή τελετή απονομής των Ermis Αwards 2014.
 
Τα βραβεία αποτελούν τον κορυφαίο θεσμό του κλάδου της διαφήμισης και της επικοινωνίας στην Ελλάδα, ο οποίος διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ).
 
Οι δύο διακρίσεις, ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία Websites (Tourism/Travel) και ένα ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Mobile Websites, έρχονται ως επιστέγασμα των συντονισμένων ενεργειών της Marketing Greece για τη δημιουργία μίας άρτιας τεχνολογικά και αισθητικά τουριστικής ψηφιακής πλατφόρμας η οποία είναι προσαρμοσμένη στα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα.
 
Στο πλαίσιο της βράβευσης, ο Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece, κ. Ιωσήφ Πάρσαλης δήλωσε: «Η σημερινή βράβευση είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς της ομάδας της Marketing Greece σε συνεργασία με την Linakis Digital και μας κάνει όλους να νιώθουμε χαρά και υπερηφάνεια για μία πλατφόρμα, διεθνών προδιαγραφών, που παρουσιάζει την Ελλάδα με ένα μοναδικό τρόπο. Το ίδιο θέλουμε να αισθάνονται όσοι Έλληνες την επισκέπτονται. Υπερηφάνεια και συγκίνηση για την ομορφιά της χώρας μας και για μία πλατφόρμα αντάξια της. Ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά και σχεδιάζουμε μια σειρά από ανανεώσεις και προσθήκες με μοναδικό στόχο την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Το Discovergreece.com είναι η ψηφιακή πύλη της Ελλάδας, ανοιχτή σε κάθε μικρή επιχείρησή, προορισμό ή ιδέα που προωθεί τη χώρα μας».
 
Κατά τη διάρκεια ανάπτυξης της πλατφόρμας, η ομάδα της Marketing Greece, εστίασε στην προβολή των ελληνικών προορισμών και θεματικών ενοτήτων με τρόπο που να συναρπάζει τον επισκέπτη και να τον προσκαλεί να ανακαλύψει τις ομορφιές της Ελλάδας από κοντά.
 
Μέσα σε 9 μήνες πάνω από 1.600.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο έχουν περιηγηθεί στις σελίδες του Discovergreece.com και είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους ελληνικούς προορισμούς και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό κόσμο εικόνων και πληροφοριών μέσα από 60 videos, πάνω από 3.000 φωτογραφίες και 130.000 λέξεις περιεχομένου σε πέντε γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ρωσικά).
 
Η ψηφιακή κοινότητα του Discovergreece.com αριθμεί πάνω από 300.000 μέλη και υποστηρικτές με τους οποίους υπάρχει καθημερινός διάλογος και διάδραση. Για το 2015 προγραμματίζεται η υλοποίηση μίας καμπάνιας κάθε μήνα με στόχο την ανάδειξη της άγνωστης Ελλάδας, των λιγότερο γνωστών προορισμών και των πιο μικρών τουριστικών επιχειρήσεων.
 
Η MARKETING GREECE, Ανώνυμη Εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 2013 με πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Κύριος μέτοχος της MARKETING GREECE είναι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), με συμμέτοχους το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) και την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.