Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Αχίλλειο επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Το Αχίλλειο επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΤο Μουσείο Αχίλλειο επισκέφθηκε η Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη ο κ.κ. Βαρθολομαίος το Σάββατο 13.12.2014, στα πλαίσια της τετραήμερης επίσκεψης που πραγματοποίησε στο νησί της Κέρκυρας, επ’ ευκαιρίας της εορτής του πολιούχου του νησιού Αγίου Σπυρίδωνα. 

Τον  Οικουμενικό Πατριάρχη καλωσόρισε στο Μουσείο Αχίλλειο ο Αναπληρωτής Διευθυντής Εκμετάλλευσης της ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε. κ. Ι. Τσαμποδήμος και η Διεύθυνση του Μουσείου Αχιλλείου, ενώ παρευρέθη και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε. Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνόδευαν κατά την επίσκεψή του ο Μητροπολίτης Κέρκυρας κ.κ. Νεκτάριος, οι Ιεράρχες που βρίσκονταν στο νησί για την επίσκεψή του, η Υφυπουργός Πολιτισμού κα  Α. Γκερέκου, ο Δήμαρχος Κέρκυρας και τοπικοί παράγοντες, ενώ την ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου και τους κήπους πραγματοποίησε η Πρύτανις του Ιονίου Πανεπιστημίου κα Α. Σαλή Παπασαλή. Κατά την άφιξή του στο Αχίλλειο τιμές απέδωσε η φιλαρμονική Γαστουρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.