Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Απολαύστε μοναδικές εμπειρίες Spa & μόνο για λίγους…

Απολαύστε μοναδικές εμπειρίες Spa & μόνο για λίγους…

Rasul Privé Ανατολίτικο Ατμόλουτρο με μάσκα ιαματικής λάσπης & Kaiserbad Λουτρό ΠολυτελείαςBelle Visage μασάζ προσώπου με λινά πουγκιά & Pantai Luar ινδονησιακό μασάζ σώματος με χειροποίητα πουγκιά με βότανα (για τη γυναίκα)

• Θεραπεία οξυγονοθεραπείας προσώπου με χρήση καθαρού οξυγόνου για πλήρη ανανέωση του δέρματος & 4Hand Massage (για τον άντρα)

Rasul Privé Ανατολίτικο Ατμόλουτρο με μάσκα ιαματικής λάσπης & Kaiserbad Λουτρό Πολυτελείας (για το ζευγάρι)

• Chocolate Spa Treatment Body & Face (για εκείνη)

• Soap Body Treatment & Indian Head Massage (για εκείνον)

Belle Visage μασάζ προσώπου με λινά πουγκιά & Pantai Luar ινδονησιακό μασάζ σώματος με χειροποίητα πουγκιά με βόταναΑν αναζητάτε το μέρος εκείνο που θα σας ταξιδέψει πέρα απ’ το χρόνο σε παλαιότερες εποχές με το Kaiserbad και… τον τόπο σε μακρινές ινδονησιακές όχθες με το Pantai Luar, να αφεθείτε στο μαγικό άρωμα ανατολής που αναδύεται από το Rasul & εσωκλείεται μέσα στη μαροκινή απολέπιση Kessa… δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη ‘χώρα της θεραπείας’ όπου παραπέμπει το Kurland Spa και βρίσκεται στο Χαλάνδρι.

Στο Kurland Spa θα βρείτε υπηρεσίες αισθητικής, θεραπείες προσώπου και Spa για τον άντρα και τη γυναίκα. Απολαύστε ένα αξέχαστο bachelor ή προσφέρετε μέσα από μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών το καλύτερο δώρο στους αγαπημένους σας.

Kurland Spa
Λ. Κηφισίας 348, Χαλάνδρι (έναντι ΥΓΕΙΑ & με ελεύθερο parking)
Tηλ.: 210 6828888

 

Rasul Privé Ανατολίτικο Ατμόλουτρο με μάσκα ιαματικής λάσπης & Kaiserbad Λουτρό Πολυτελείας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.