Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΗΑΤΤΑ: Πιο κοντά στις αγορές του Κουβέϊτ και του Μπαχρέϊν

ΗΑΤΤΑ: Πιο κοντά στις αγορές του Κουβέϊτ και του Μπαχρέϊν

ΗΑΤΤΑ: Πιο κοντά στις αγορές του Κουβέϊτ και του Μπαχρέϊν Ένα ακόμη fam trip του ΗΑΤΤΑ πραγματοποιήθηκε αυτό το μήνα επιτυχώς. Από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου, ο ΗΑΤΤΑ φιλοξένησε στην Αττική, ομάδα δημοσιογράφων και tour operator από το Κουβέϊτ και το Μπαχρέϊν, με σκοπό να γνωρίσει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό στους επαγγελματίες αυτών των χωρών, αλλά και να τους φέρει σε επικοινωνία με τα μέλη του, τα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας.

Η συνάντηση Β2Β πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, με μεγάλο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές.

Ο ΗΑΤΤΑ προσπαθεί έμπρακτα να επιτύχει την διάνοιξη των διεθνών τουριστικών αγορών προς την Ελλάδα, να διευρύνει την επιχειρηματικότητα των μελών του, και να επαναφέρει την ορθή προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Για τον σκοπό αυτό έχει προγραμματίσει σειρά fam trip για το επόμενο διάστημα, υποσχόμενος… ένα δυναμικό 2015 !

Για το fam trip ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως την Gulf Air, πολύτιμο συνεργάτη και συνδιοργανωτή της διοργάνωσης, καθώς και τους χρυσούς χορηγούς (Grande Bretagne Hotel, King George Hotel, Aktina Travel Services, Amphitrion Group) και ασημένιους χορηγούς (Athens Plaza Hotel, Electra Hotels, Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών, G.O. Tours, Grecian Travel, Ganymedes Tours, KEFI Tours, KEY Tours, Luxury Greece, Mideast Travel και Olympic Cruises), και φυσικά τον Μεγάλο Χορηγό του Συνδέσμου, την Aegean Airlines.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.