Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά TUI Ελβετίας: Διθυραμβικά τα σχόλια και οι εντυπώσεις των ελβετών πρακτόρων από...

TUI Ελβετίας: Διθυραμβικά τα σχόλια και οι εντυπώσεις των ελβετών πρακτόρων από τη Κρήτη

Galla dinner party TUI Suisse at Grecotel Caramel Hotel Martin Wittwer, CEO of TUI Suisse | TUI World Experience Tour in Crete Διθυραμβικά τα σχόλια και οι εντυπώσεις των 161 πρακτόρων και 7 δημοσιογράφων απο την Ελβετία, που συμμετείχαν στο ετήσιο συνέδριο της TUI Ελβετίας με την επωνυμία „TUI SUISSE WORLD EXPERIENCE TOUR 2014“ που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη το διάστημα 20 – 24 Οκτωβρίου.

To TUI Suisse World Experience Tour, είναι το μεγαλύτερο event σε μορφή Workshop του εν λόγω Tour Operator και πραγματοποιείται τα τελευταία 10 συναπτά έτη (πρόσφατα σε Ιταλία , Τουρκία και Ομάν).

Στο ταξίδι εξοικείωσης, το οποίο συνδιοργανώθηκε απο την TUI,  τον ΕΟΤ  και την Περιφέρεια  Κρήτης με τη στήριξη των Περιφερειακών Ενοτήτων του νησιού, συμμετείχαν ως επι το πλείστον ιδιοκτήτες και manager τουριστικών Γραφείων, στελέχη της ελβετικής TUI και δημοσιογράφοι ημερήσιων και περιοδικών εντύπων, μεταξύ των οποίων και η Travelling News (δείτε συνέντευξη και βίντεο).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα του νησιού και σε αρχαιολογικούς χώρους (Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Αγιος Νικόλαος- Σπιναλόγκα), επιθεωρήσεις ξενοδοχείων και Workshops, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή γνωριμία των πρακτόρων με την Κρήτη και τις παραδόσεις της, η οποία αποτελεί τον δημοφιλέστερο ελληνικό προορισμό στην Ελβετία.

Στη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής τους πραγματοποιήθηκε από τον ΕΟΤ, επίσημη εορταστική εκδήλωση με μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, ενώ την εναρκτήρια εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Οι συμμετέχοντες εκτός απο τις εντυπώσεις τους απο την ομορφιά της Κρήτης και την απαράμιλλη κρητική φιλοξενία έλαβαν και αναμνηστικά δώρα με προϊόντα της κρητικής γής, προσφορά της ΠΕ Ηρακλείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.